IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Ei kannata murehtia..."Sunnuntai 29.01.2006 03:33

Aamulla sain pitkästä aikaa lukea kokonaisen sanomalehden ja juoda kahvia kaikessa rauhassa. Ei kiirettä, ei turhaa hötkyilyä. Ja ulkona kaunis ilma. Valoa.

Siivottiin ahkerasti. Matot on otettu pois lattioilta, tampattu, rullattu ja laitettu muumihuoneeseen. Olemme myös opettelemassa laittamaan kenkämme kaappiin. Tervetuloa koira. Ensi jouluna haluan lähettää joulukortteja meiltä kolmelta.

Tein myös ruotsin esseeni. Ilman Bärreä en ehkä olisi saanut mitään aikaiseksi. Mutta olin hyvin iloinen, kun tuli tehtyä edes jotain. Liika opiskelu lauantaina olisi kuitenkin luultavasti pahasta, joten lähdimme käymään Tiina K:lla. Marttailimme sielä tovin ja kävelimme takaisin kotiin keskustasta aivan uutta reittiä. Löysin taas talon, jossa voisin asua. Pidän uusien teiden tallailusta.

Tehtiin pizzaa kaksi pellillistä [jälleen keittiömme on täynnä pizzaa] ja katsottiin Seitsemän vuotta Tiibetissä. Oppimme tärkeän asian. Ei kannata murehtia. Jos ongelma on ratkaistavissa, sitä ei kannata murehtia. Jos taas se ei ole ratkaistavissa, ei murehtiminen taaskaan kannata. Vielä jonain päivänä ehkä pystynkin olemaan ajattelematta liikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.