IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Se aamuinen juna mun laukun vei...Keskiviikko 01.02.2006 21:32


Maanantai alkoi tosi mahtavasti. Lähdin aamulla lapsenvahdiksi junalla. Tiksissä kun jäin pois junasta, tajusin, että laiva-laukku oli jäänyt junaan. Kävin selvittelemässä asiaa ja hyppäsin bussiin, jotta pääsisin lapsosten luo. Menin taas bussilla, jolla en ollut ennen mennyt, ja jäin sitten väärällä pysäkillä pois. Varmaan puolisen tuntia jouduin kävelemään ympäriinsä, ennen kuin pääsin perille. Mutta lapsia oli kiva nähdä ja aika meni nopeesti. Sitten taas bussilla Tiksiin ja siellä tein taas lisää hyviä päätöksiä. Hyppäsin K-junaan, kun aattelin, et se on muutaman minuutin ennen Helsingissä ku R, jolla joukko "leikkikavereitani" [leikkikaveri= kaverit täällä. Vastakohta: "oikea kaveri" / "henkilökohtainen ystävä"] oli tulossa. Mutta unohdin, että K pysähtelee vielä Tiksin jälkeenkin ties millä asemilla, joten olin varmaan 5 min myöhemmin Hesassa kuin he, ja piti vielä hakea se laukkukin asemavalvomosta... Mutta kutakuinkin siihen loppui huono-onnisuuteni ja alkoi hauskanpito eli lähdettiin laivalle.

Matka oli onnistunut. Sai viettää aikaa hassujen ihmisten kanssa ja nauraa paljon. Laulettiin karaokea, hilluttiin milloin missäkin hytissä, osallistuttiin johonkin ihme Rommi-visailuun, yritettiin [terveisiä vaan Sallalle] nukkua päiväunia, ravattiin käytävässä, tanssittiin ja syötiin. Eilen vietettiin päivä Tukholmassa, siellä olisin viihtynyt pidempäänkin. Tänään kotiuduttiin siinä puolen päivän aikoihin ja mentiin heti Bärren kanssa päiväunille. Iltapäivällä käytiin kaupassa ja tehtiin makaronilaatikkoa. Mitään muuta järkevää en sitten olekaan saanut aikaiseksi...

Koen toisinaan kyllä oloni ja eloni ihan kummalliseksi. Laivalla rupesin taas pohtimaan, kuka siellä oli minun vaatteissani. Sillä jollain kun oli mukana hiustenkuivaaja ja käsirasvaa, se tunsi olonsa niin kotoisaksi ja hyväksi vähän joka paikassa ja sen seura laivalla oli jotain ihan erilaista, kuin se vielä puoli vuotta sitten kuvitteli. Mutta kyllä se tykkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.