IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Vuoden 2006 pohdinnoissani totesin, että ystävät ovat pitäneet minut järjissäni. Niin tämänkin vuoden kahdeksana päivänä.

Torstaina oli aika hyvä päivä. Hoidin asioita, joita piti hoitaa ja sain paljon aikaiseksi. Ja Meri soitti ja pyysi juuri oikeaan Lukon pelin. Olin taas pitkästä aikaa opiskelija ja laitoin haalarit päälle. Onneksi Raumalla on OKL, en juurikaan erottunut. Hypin ja taputin. Ja Lukko voitti.

Perjantaina näin illalla Venlaa, Saria, Suskia ja Tuulia. Syötiin taas itsemme ähkyiksi ja pelattiin Aliasta. Tasapeli, kukaan ei saanut palkintoa. Ilta venyi melko myöhään. Palasin siinä puoli viiden aikaan kotiin. Nukuin ja lähdin taas Raumalle. Mentiin syömään tyttöjen, Laurin ja Janin kanssa. Melkein kuin lähtisin jo Japaniin, vaikken oikeasti lähdekään. Mentiin vielä Veeralle katsomaan vanha Idols-lähetys videoilta ja hömppäleffa. Hassua sano hei-heit kaikille. Kun en oikeasti vielä lähde kuin Ryttylään. Juuri kun oikeasti tunsin taas olevani kotona ja kun ystävistä oli taas tullut niin läheisiä kuin silloin joskus, pitää taas lähteä.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä äiti opetti mulle puoli yhdeltä, kuinka käytetään exeliä. Näin meillä.

Koulutehtäviä on vieläkin tekemättä. Olen sentään edistynyt, enää uupuu pari n. viisi sivuista esseetä. Ensi viikolla sitten.

Olen melkein pakannut. Pakkaan aamulla sitten loppuun. Pitäisi oikeesti mennä nukkumaan jo. No, Ryttyläsä saan kait sitten nukkua. Bärre sanoo, että voin aina olla epäsosiaalinen, jos haluan. Ja Ryttylästä pääsee aika monella tavalla Järvenpäähän. Olen ottanut selvää. Onneksi on Järvenpää. Ja ystävät.

"Tiedän mitä on, tiedän mitä on, kantaa unelmaa. joskus toivoton, vaikkakin se on, taivas kimaltaa.." lohduttelee Juhis mua iltaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.