IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Ehkä-elämääPerjantai 12.01.2007 00:57

Tiinan ehkä-elämää Ryttylässä vol 1.

Viihdyn täällä ehkä sittenkin . Vaikka oli se hetki, jolloin sanoin, etten halua lähteä. Ehkä kuitenkin sopeudun tännekin ja löydän ainakin muutaman ihmisen, joiden seurassa osaan olla Tiina T. Ehkä olen niitä ihmisiä löytänytkin. Ehkä en saa olla epäsosiaalinen, vaikka niin olin päättänytkin. Mutta ehkä ei ole huono asia, että ihmiset tulevat kysymään nimeäni, vaikken sitä heille heti olekaan itse kertomassa.

Päätin lenkkeillä täällä joka päivä ja se päätös ehkä myös pitää. Ensimmäisenä päivänä kävelin vain lukemattomien rakennusten välillä, seuraavana päivänä jopa kauppaan ja yhdelle opettajalle, eilen asuntoalueella yksin kuunnellen Juha Tapiota ja Kutroa ja tänään (hyvänä päivänä) ihan oikeesti kävin lenkillä. Oli lenkkarit, otsalamppu ja kavereitakin. Huomenna ehkä lenkkeilen juna-asemalle. Tai ainakin Järvenpään Prismalle.

Ehkä en lähdekään Japaniin. Ehkä löydänkin itseni Siperiasta. Ehkä on oikeasti ihan hyvä sana, vaikkette uskoisikaan. Entisaikaan ihmiset oli aika viisaita, kun sanoivat useiden lauseiden loppuun, "jos Luoja/Jumala suo". Loppujen lopuksi me ihmiset nimittäin voidaan tehdä paljon hienoja päätöksiä, mutta kaikki ne ei toteudu, koska niin on nähty viisaammaksi.

Ryttylä muuten sijaitsee (ehkä?) Hausjärvellä, jos joku ihmettelee paikkakuntaa. Ryttylä ja Reila.. Ja Jamppa! Mun paikat. Huomenna sinne Jamppaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.