IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

" Kaikella on määrähetkensä,
aikansa joka asialla taivaan alla.
Aika on syntyä
ja aika kuolla,
aika on istuttaa
ja aika repiä maasta,
aika surmata
ja aika parantaa,
aika on purkaa
ja aika rakentaa,
aika itkeä
ja aika nauraa,
aika on valittaa
ja aika tanssia,
aika heitellä kiviä
ja aika ne kerätä,
aika on syleill
ja aika olla erosa,
aika etsiä
ja aika kadottaa,
aika on säilyttää
ja aika viskata menemään,
aika repäistä rikki
ja aika ommella yhteen,
aika olla vaiti
ja aika puhua,
aika rakastaa
ja aika vihata,
aika on sodalla
ja aikansa rauhalla.

[Saarnaajan kirja 3:1-8]

***

Tove lähti tänään. Eteisessä on taas matto. Luopuisin kaikista matoista loppuelämäkseni, jos se lääkäri voisi torstaina sanoa, että kaikki ovatkin erehtyneet.

Pitää ottaa päivä kerrallaan. Uskoa, että kaikki järjestyy. Syksyyn asti jatkan asumistani täällä. Sitten mietitään uudestaan. Eihän sitä koskaan tiedä, mikä silloin on tilanne.

Päivät ja viikot vain kuluvat. En ole aikoihin kirjottanut mitään "kunnollista". Viikko sitten viikonloppuna vietettiin perjantaina mun synttäreitä meillä. Leikkikavereideni lisäksi tänne tuli kolme oikeatakin ystävää. Nyt nimet saivat taas kasvoja. Olen puhunut molemmin puolin heistä paljon toisilleen. Kaikki kun ovat nykyisin niin tärkeitä.

Silloin lauantaina suunnattiin oikeiden ystävien + Bärren kanssa Vantaalle. Näytin heille missä asuin ennen ja sitten huristelimme Jumboon. Suski: "Mä olen kyllä aika ylpeä susta, kun et eksynyt yhtään". Kiitos vaan. Olen kyllä melkoisesti petrannut siitä, kun ollaan viimeksi Suskin kanssa autoiltu Vaantaalla. Illalla käytiin vielä katsastamassa Järvenpään yöelämää, tosin aika lyhykäisesti.

Sunnuntaina hassut ystäväni lähtivät. Me pelasimme Bärren, Artun ja Sallan kanssa junapeliä. Vietän nykyisin sunnuntai-iltani mieluiten niin. Junapeliä leikkikavereiden kanssa. Jeah.

Viime viikko on melkoisesti hämärän peitossa. Muistan kyllä loppuviikon. Sen, kuinka iloinen olin vielä torstaina. Venla, Reetta ja Sari kyläilivät. Sain ihania keltaisia lahjoja, Tove ja Reetta katselivat lumoutuneina toisiaan ja aika kului mielettömän nopeasti. Oli niin hyvä olla. Ja sitten sen jälkeen junamatka Tiksiin ja lääkärikirjat kirjastossa. Pudotus. Ilta ei ollut kovin hilpeä. Ja perjantaipäivä - no, siitä jo tiedättekin.

Viimeisimmän päiväkirjamerkintäni jälkeen lähdin Helsinkiin hakemaan Saria. En taaskaan eksynyt. Istuskelin hetken Venlalla ja sitten lähdettiin ajelemaan Pyhärantaan. Ajomatka teki hyvää. Sarin kanssa on hyvä matkustaa. Pysähdyimme pari kertaa ja Sari tarjosi pullakahvit. Mieliala koheni hurjasti sen neljätuntisen aikana. Kiitos ystävä rakas.

Illalla hain Mikon Raumalta ja tehtiin äitin kanssa pitsaa. Suski ja Meri tulivat illalla kyläilemään. Meri oli jo ollu menossa nukkumaan ja pessyt hampaansa. Mutta silti se tuli ja söi pitsaakin. Ja Suski vei meidät retkelle meidän kuistille. Istuttiin puoli kahdeltatoista ulkona ja Suski veisti kirjeenavajaa.

Lauantain ja sunnuntain retkeilin vartiolaisten kanssa. Retket on aina mukavia. Kotona Reilassa söimme synttäreideni kunniaksi poronkäristystä. Kotona Järvenpäässä söimme äidin tekemiä korvapuusteja ja join Suskin porukoiden tuomaa guaranaa. Ja pelasimme vielä vähän junapeliä. Arvattavasti aamulla väsytti.

Tänään teimme kevätsiivouksen. On vain koitettava olla miettimättä tulevaa liikaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.