IRC-Galleria

White_Demon

White_Demon

Hymyhile, päivä voi olla viimeinen

Voi itku!Maanantai 08.12.2008 19:41

Joskus toivos, että vois palata, jonnekin kahden kolmen vuoden takaiseen elämään. Silloin oltiin vielä nuoria, villejä ja vapaita. Kenelläpä ei sellaista tulisi ikävä?

Noh, onhan tästä iästäkin jotain hyötyä. On sitä järkeä tullut lisää, ikävä kyllä. Mulla ainakin oli paljon hauskempaa, sillon kun olin nuori ja tyhmä lapsi, joka ei oikeestaan tiennyt elämästä yhtään mitään. Mutta onhan se elämä yhä edelleen kivaa, ainakin toisinaan. Välillä pystyy jopa muistamaan, mitä ajatteli sillon kun oli 16v ja sillon rupee naurattaan. On tosiaan saattanut hieman typeriä ajatuksia olla tai no varsinkin ne "ongelmat". Voi pyhä sylvi!

Jos joku keksii aika koneen, niin kyllä mä sitten ainakin lähden aikamatkalle. Ei haittaa, vaikka se ei ihan turvallista oliskaan, mutta olis kiva elää muutamat hetket uudestaan ja korjata jotkin virheet, joita on useampia tullut nuorempana tehtyä. Mutta tiedän myös, että niistä virheistä saa syyttää pelkästään itseään. En mä kuitenkaan ois ketään uskonut, vaikka se oiskin järkee yrittänyt puhua. Ja minähän en ole ikinä ollut omapäinen, en sitten yhtään (jos vähän huijataan, oikei no aika paljonkin huijataan.)

Ois myöskin kiva nähdä niitä ihmisiä, joiden kanssa on hiekkalaatikolla leikitty samaan aikaan ja linnoja rakenneltu metsään, mutta nekin ihmiset on jo kauan sitten mun elämästäni hävinneet, kuka minnekin opiskelemaan ja lopulta varmaan töihin.

Ei silti, vaikka joskus haluaisikin niihin aikoihin palata, niin kyllä minä pidän ihan nykyisestäkin elämästäni niin paljon, etten siitä ihan tyystin luopuisi. Mutta kyllähän se olisi kiva nähdä itsensä taas nuorena ja reippaana isosena. :D Ei tälläisenä vanhana konkarina, jolla on useampia rippileirejä takana kuin haluaisi uskoakaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.