IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

[Ei aihetta]Maanantai 22.02.2010 00:40

Eilinen reissu oli loistava kokemus kaikkineensa. Oli hauskaa, syötiin hyvää ruokaa ja päästiin loistavaan konserttiin.

Mutta.

Ne voimalinjat siinä matkanvarrella eivät olleet kovin kivoja.

En nukkunut paljoa mitään viime yönä. Tajusin onneksi ennen kuin aloin migreenilääkettä syömään, notta mitään auta, kun ei ole migreeniä.

Eilen ei päivällä tuntunut paljon missään eikä vielä kun kotiin päästiin ja nukkumaan. Neljän aikaan meikä ei saanut enää kunnolla nukuttua, tuli tosi inhottava olo. Inhottavan olon takia en ole tänään ollut kovin ystävällinen. Nyt iltaa kohden en kykene kunnolla koskemaan elektroniikkaan. Kaikki laitteet mitkä toimivat sähköllä ja ovat lähellä aiheuttaa todella inhottavan olon.

Tunnen sähkön nyt erilailla. Sen verran paljon meni sähköä niissä voimalinjoissa. Olen sähköisesti varautunut niin, että en saa sähköiskuja mistään, niin että sähkö meikän kropassa pääsisi vapautumaan. Todella todella inhottava olo. Ja mitkään lääkkeet tai vastaavat eivät auta, kun ne ei vapauta sähköä. Ja tuo pakkanen ei varsinaisesti auta asiaa.

On mukavaa olla sähkölle herkkä. En pysty koskemaan edes tietokoneeseen kovin kauaa, kun alkaa tutumaan kämmenissä ja nivelissä ja sormen päissä.

;____;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.