IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HumalaMaanantai 18.02.2008 01:57

Humala on mukava tai vähemmän mukava tila, johon pääsee riittävällä alkomaholin tankkauksella ja syömättömyydellä. Tulee hiprakan jälkeen ja sitä yleensä seuraa tila, jota kutsutaan krapulaksi (engl. hangover). Äärimmäisissä tapauksissa vahvaa krapulaa edeltää ektoplasmapurkaus. Lääketieteelliseltä määritelmältään humala on vasemman jalan koukistajalihaksen vakava myrkytystila, joka ilmenee hoiperruksena kävellessä. Humalan tuntomerkkeihin liittyy myös puheen sammaloituminen, joka johtuu kurkun turpoamisesta ja älyn kirkastuminen, johon edes Wikipedian tiedemiehet eivät ole löytäneet syytä. Humalassa kannattaa varoa tekemästä päätöksiä, sillä ne ovat niin nerokkaita, ettei niitä selvinpäin enää itsekkään ymmärrä. Jos aiot tehdä keksintöjä ja päätöksiä humalatilassa, kannattaa pitää mielessä, että on tervettä pysyä humalassa myös tulevaisuudessa. Tattikauppiaat toimivat yleisesti humalatilassa tehdessään töitä.

Variantti 1: perskänni
Perskänni eli persehumala on yksi alkoholijuomien aiheuttamista humalatilojen varianteista. Perskänni poikkeaa poikkeaa normaalista humalatilasta siten, että humalan aiheuttama juoma kaadetaankin perseen kautta elimistöön. Perskänni on suosittua naisten ja homojen keskuudessa. Perskännissä on normaalia humalaa parempaa se, että juoman nauttimishetkellä juomaa ei pääse keuhkoihin, eikä täten tukehtumisvaaraa ole. Huono puoli perskännissä taas on, kun pullon suu rupeaa haisemaan tyhjien pullojen kaapissa.

Variantti 2: paavikänni
Paavikänni on varsinkin paavin harrastama kännäämisen laji, jossa tarvitaan kahta kantajaa ja tulkkia. Kantajat kanniskelevat kännääjää ympäriinsä hienossa kantotuolissa ja tulkki kääntää kännääjän epäselvän mongerruksen ihmismielen käsitysrajojen sisälle osuvaan muotoon. Hyvin yleinen ilmiö katolisissa maissa, sekä tavallisten ihmisten että kirkon työntekijöiden keskuudessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.