IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

Thö Amoral resa part. 1Sunnuntai 02.03.2008 16:37

Whaa, oli kiwaa ^^ Oli tosi kiwaa. Voin vähän valaista teitä tietämättömiä.

Joskus iltapäivästä lähettiin Sinnan ja Pirjon kanssa seikkailemaan Lahteen päin etsimään oikeita mestoja (Finlandia klubia siiiiiis). Löydettiin jopa Lahteen saakka, ja keskustaan (ja meidän takana kulki jotain tosi troo örisijöitä, jotka sitten tulevatkin myöhemmin tutuiksi :DD) suuremmitta ongelmitta. Siellä sitten todettiin että ei, Sinna ei näyttänyt viittä kuukautta vanhemmalta ärrällä, ja että trio oli kiinni ja että oli ihan vitun kylmä.

Sitten Anni tuli ja nappasi meidät, mentiin sen kämpille pummimaan bisseä ja sigaretteja (oli siellä kyllä ylisuloinen koiruuskin), ja me Allusteltiin Sinnan kanssa sillä aikaa kun meidän Cradle of Filth-tyttö yritti ainakin leikkiä sivistynyttä. Oli kyllä varsin huvittavaa seurata kaiken maailman kansaa ihan örvelöissä kaduilla, kun oli jotkut mäkihyppy/hiihtokisat samana päivänä ollut).

Annilta sitten päästiin kyydillä Finlandiatalolle, jota kierrettiin tyhminä ympäri, kunnes joku pariskunta neuvoi meidät ovesta sisään. Doh, oltiin super blondeja. Sisällä sitten alkoi kauheat nauruhepulit ties mistä, ja vaivalla saatiin takit narikkaan. Mitäs antoivat mulle kuitin jota luulin narikkalapuksi. Hii, sitten vessasessiot sensuroidaan. Jaaaaa sittensitten. No sitten kai mentiin ylös venaamaan bändejä. Oli muuten ihan sairaan vähän porukkaa.

Siinä kun venattiin, niin bongattiin paljon tuttuja/puolituttuja/eiolellenkaantuttuja, ja juteltiin niiden kanssa (esim kaikille yllätykseksi Suklis löytyi eturivistä, wanna be Tuomas meidän takaa, ja sitten kaikkia epämääräisiä, jotka jätettäköön tässä mainitsematta). Joku tyyppi tuli meille selittämään, kuinka se haluaa tarjota meille bisset seuraavalla tauolla pihalla (sillä oli huimat 0,5 litraa jäljellä), ja muutakin stalkkaili meitä. Hipsulahopsula hoi.

Tyranus oli vähän blaa, mutta kai sitä kuunteli. Ainakin hetken, Okei, näpläsin vaan hiuksiani ja nauroin Sinnan kanssa mutrulle :DD Ja lopulta lähettiin pihalla käymään, vaikka siellä oli niin saatanan kylmä, että huh. Sai ainakin kunnon movesit siinä jäällä. Kun tultiin sisään, oltaisiin haettu laukuista syötävää, mutta olisi pitänyt maksaa uusiksi se narikka maksu, joten piknik jäi pitämättä. Mur mur.

Oioi, sitten olikin Profane Omen <3<3<3 Aaaah, heti ekan biisin aikana pitti vaan pystyyn, ja kunnon mosh-meiningillä. Bändi hoiti hommansa hienosti, ja yleisö myös. Ja tietenkin Simban kanssa piti pitää traditioista kiinni, ja pitata ilman paitaa kun tarpeeksi kuuma tuli (okei, tokan vai kolmannen biisin aikana). Jules oli ihan paras, kesken välispiikin se huomas meidät ja heitti kommentin "uu, i lika that!" ja antoi meille pointsit. Njäh, mutta se ei itse suostunut ottamaan paitaa pois ennenkuin meiltä lähtisi rintsikat. Vaikka reilu vaihtokauppa olisikin ollut, niin jäi tekemättä. Saatiin me loppujen lopuksi joku kolmaskin muija ottamaan paidan pois. Haa, luodaan Sinnan kanssa joku trendi :D

Hmm, ai niin, ja sitten ne aikasemmat troo örisijät naureskelivat meille jotain, ja koska mun hiukset tuumasivat vähän tippuilla matkan aikana, niitä oli sitten jokapuolella, ja lopulta toisen kanssa alettiin käymään fiksua keskustelua niistä. Ei siitä sne enempää :D

Jossain vaiheessa onnistuttiin pelottamaan wanna be Tuomas pois kun mentiin stalkkaamaan sille jotain ihan randomia. Ja niin, hahahahaa, ei saatana, nyt Ari Koivunenkin on koskenut mun tissiin :DDD oikeasta tissistä löytyy herra hevimiehen nimi. Muah :DDDD Sen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen:

"Ari hei, viittitkö heittää nimmaris vaikka tähän?" *paita ylös ja osoitus tissiin*
"Mmmitäh?"
"Niin niin, onko sulla kynää?"
"Eipä taida olla"
"Ok" *iloinen paikalta poistuminen takaisin Amoralin pittiin*

...
...

"Nonih, tässä kynä"
"Mmm"
"Niin kirjotatko?" *paita ylös*
"No kaipa se sitten pitää"

Joo, oli hauskaa, ainakin me revettiin ihan kohtuullisesti. Niin, ja vielä sitten Omenin pitin aikana metsästin meille jotain tosi epämääräistä miesseuraa, jotka sitten tarjosivat Omenin jälkeen viinat ulkona. Se yksi niistä tarrasi Pirjon kimppuun, ja me vaan Sinnan kanssa ilkeästi jätettiin se sinne sen armoille kun haluttiin takas pittaamaan. Jea jea, ai niin, käytiin me kai jossain vaiheessa etsimässä sitä Aria anniskelualueella? Joo, niin, se oli ennen Amoralia. Joka veti kanssa ihan vitn moisen hyvän setin!

Kaikenlaisten sählinkien jälkeen kello olikin jo jotain 00:00 ja keikat oli ohi. Jäätiin sitten stalkkaamaan artistien kanssa, ja sitä suloista Tyranuksen rumpalia (joka oli varmasti max. 14 vuotias), ja kiusattiin sitä pyytämällä tissiin nimmaria, mutta se vaan sanoi ettei laita, koska sillä on muija. Aaaws. No sitten se kuitenkin sanoi, että hakee kynän takahuoneesta niin saadaan käteen nimmarit. Se ei kyllä ollut harjoitellut, kaikki me saatiin ihan erinäköiset :D

Narikoilla jotkut nelikymppiset äijät alkoivat selittää meille jotain meidän hiuksista (Pirjolla ja mulla oli villarastat ja Sinnalla kirkkaan pinkit otsahiukset) ja Cradle of Filthistä. No jaa, niistä päästiin aika vaivattomasti eroon, ja saatiin rauhassa jatkaa matkaa keskustaan etsimään jatkoilu mestaa. Oli taas niin kylmä, että oksat pois. Anni oli suositellut meille jotain baaria, mutta meillä kenelläkään ei ollut hajuakaan missä se olisi, joten mentiin vaan keskustaan etsimään jotain kivan näköistä lahtelais baaria. Muutamia tuli vastaan, mutta joko ne oli tosi rupusen näköisiä, tai niihin oli kauhea jono (lauantai illan ruuhka), joten ei oiekin innostanut. Päätettiin sitten etsiä onnela, vaikka Sinna olikin sitä vastaan, mutta saatiin se kuitenkin suostumaan. Kun sitä ei oikein tuntunut löytyvän, pysäytettiin muutama käkeinä oleva jätkä ja kysyttiin niiltä mitä ne suosittelee meille. Toinen niistä sanoi että ne on menossa Onnelaan, joten lähdettiin sinne suuntaan enemmän tai vähemmän niiden seurassa.

Puolessa välin matkaa kuitenkin päädyttiin niiden kanssa siihen, että onnela on ehkä enemmän sellainen "Anna Abreu tyylinen mesta" ja että meille "goottitytöille" rock-klubi voisi olla parempi mesta. Niinpä ne sitten neuvoi meidät sinne päin, ja tiet erosivat. Vaivalla löydettiin rockille, muttei päästy sisään, joten koitettiin maydayhin, mutta luovutettiin kun kuultiin millaista musiikkia siellä soitettiin, ja kun huomattiin koko mestan olevan täynnä karvaisia ulkomaalaisia. Noo, siitä sitten sinne alkuperäiseen kohteeseen jota Anni oli suositellut (en muista nimeä, visva siitä vaan tuli mieleen, muuta en muista :DDD). Ei sinnekkään sisään. Alkoi jo vituttaa, mutta sitten vastaan tuli muutama amoralin tyyppi ja niiden joku manageri jotka oltiin jo tavattu aiksemmin illalla, joten lyöttäydyttiin niiden joukkoon ja suunnattiin kuitenkin sinne onnelaan. Matka oli ihan hauska, niidenkään porukalla ei ollut tietoa yöpaikasta tai mihin menevät.

Onnelan kanssa kävi kuitenkin yhtä säälittävästi kuin muidenkin, joten jäätiin sitten vaan siihen ulos seisoskelemaan kun meidän miesseura lähti bilettämään (kyllä se suloinen manageri tyypi heitti meille puhelinnumeronsa "paniikkeja" varten). Siinä ulkona saatin sitten seuraa parista ulkomaalaisesta miehestä, joiden kanssa käytiin varsin mielenkiintoisia keskusteluja pari tuntia, kunnes onnela suljettiin, ja päätettiin lähteä asemalle päin. Siinä vaiheessa kello oli hiukan vaille neljä, ja assa aukeaisi 05:30. Mentiin sitten asematunnelin hissiin istumaan, koska siellä oli lämmin. Oli kyllä hupaisaa näyttää narkkariporukalta joka on sammunut hissiin :D

Jossain vaiheessa säikähdettiin ihan kauheasti, kun yhtäkkiä hissin ovet vaan aukeavat, ja sisään kurkistaa joku tummaihoinen mies. Fiksuna heittiin sille vaan kommentti "ciao!" ja samalla ovet sulkeutuivat, alettiin nauraa hervottomasti, ja painettiin hissi nopeasti ylös, rynnättiin pois hissista vastapäisellä seinustalla sijaitsevaan toiseen hissiin. Jatkettiin siellä juoruamista, kunnes kohta taas ne ovet aukesivat, ja nyt kolme tummaihoista miestä änkesi rupattelemaan meidän kanssa. Yritettiin saada ne käsittämään, että haluttaisiin olla rauhassa, mutta ne ei tainneet oikein ymmärtää. Kyllä se kolmas jotain pyysi jos ne muutkin jättäisivät meidät vaan rauhaan, mutta se yksi selitti jotain, että 2no teitä on kolme ja meitä on kolme, ihan hyvin voitaisiin hengata yhdessä!". Lopulta ne kuitenkin lähtivät, ja saatiin jatkaa rauhassa angstaamista hississa.

Kuuden aikoihin siirryttiin sitten sinne asemalle nukkumaan. Siellä oli ihania sohvia (tosin Pirjon ja Sinnan sohva kuulemma haiskahti epäilyttävästi kuselle). En tiennyt ettei asemalla saa nukkua O.o Ihan ihmeellistä, mutta jossain vaiheessa heräsin siihen, kun iso paha vartija seisoi mun edessä ja mylvi ettei sanut nukkua. Makoilla sai, muttei nukkua? Toktok. Jatkettiin kuitenkin. Sitten herättiin siihen, kun kuulutetaan Riihimäelle lähtevän junan lähtemisestä. Sinne sitten, ja unia jatkamaan junaan. Päästiin onnellisesti Hyvinkäälle saakka, patikoitiin läpi Siperian Sinnan kämpille syönään leipiä ja nukkumaan (eli juoruamaan) kahteentoista saakka. Huoh, oli siinäkin reissu :D

Mutta kivaa oli, uudestaan vaan, eikö? :D

Ollaan eilisen jälkeen natsi, Cradle of Filth-tyttö ja kaali,
kirva-barbaarit ja kaali
Gothick girls from Finland
hissinarkkarit
tissitytöt
ja vaikka mitä muuta

Ai niin, Jules mainosti, että COF tulisi Suomeen ensi helmikuussa O.o Ou my gosh, sinne ainakin puoli vuotta aikasemmin jonottamaan!



(PS. Tämä on myös pirjon merkintä, se ei jaksa kirjoittaa omaa, joten tästä copyrightit mulle ja Pirjolle :DD Ja samalla Sinnallekkin xD Vitsit, kauheita hyväksi käyttäjiä nämä naikkoset :D)

Ah, ai niin, oli siis tosi kivaa "Sinnan isän luona yötä" :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.