IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

La bohémKeskiviikko 01.04.2009 03:24

Whii, katson koneella My Little Ponya. Mietin, että voisin muutossa ottaa mukaani mun ponyt, samoin barbiet (laitoin ne joskus 7-8 luokalla siististi laatikoihin ja varastoon). Voisin vaan leikkiä barbeilla ja poneilla päivisin kun ei ole muutakaan tekemistä <3

(Ehkä koska en pienenä ollut prinsessatyyppiä, se kostautuu nyt. Enää autot ei kelpaa. Tosin Merirosvot ovat vieläkin ykkös sijalla <3)

Ja äiti toi kaikkea kivaa Ranskasta! Sain paljon muovikasseja ja onnistuin kai yhden kuitin pelastamaan, Teemun kanssa saatiin luonnollisestikin punaviiniä ja ihania lasinalusia (joista yhdessä on Moulin Rouge <3), sekä viinipullonavaaja. Ja mulle äiti toi aurinkolasit, ja kahdet ihanat sandaalikorkokengät se osti, en tosin tiedä saanko niistä edes toisia.

Odotan innolla, että saadaan viimeinenkin filmirulla täyteen, että saan kuvia kauniista ihanasta Ranskasta! Moulin Rouge'n liput olivat kuulemma maksaneet noin sata euroa, joten eivät olleet käyneet. Mä kyllä olen niin rakastunut mun omaan romantisoituun kuvaan siitä paikasta, että varmasti maksan vaikka kuinka paljon teatteriesityksestä siinä teatterissa.

Ehkä vaan sisustankin kämpän vähän ranskalaisittain, olisi ihana. Hmm, ruusuja ja viiniä, boheemia elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.