IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

StumppiKeskiviikko 15.02.2012 20:35

Nyt meni hermot näihin ainaisiin niksapäänsärkyihin ja iltapaniikkeihin "mulla ei oo röökiä huomiselle!". Ukki kuoli n. 10 vuotta sitten keuhkosyöpään, eikä edes polttanut. Kaikki pennoset pitää saada säästöön ajokorttia ja autoa varten, sittemmin liikennevakutuuksiin, bensoihin, autoveroihin. Ja mitä tulee tuohon tupakanhajun häpeämiseen, kun mies ei polta -> tupakoinnit tai suutelot pitää ajoittaa. Hei camoon nainen! Bussipysäkille juokseminenkin saa nykyään puuskuttamaan ja kesä ja bikinikelitkin tulee. Se on alettava kuntoilemaan nämä talvivarastot pois.

Liekö tämä sitten vain itsensä ja ajatustensa puolustelua tai "tekosyitä" lopettamiselle. Vähän on ristiriitaiset fiilikset. Hermot tulee kiristymään ja seinät raikumaan vittua saatanaa ja perkeleitä. Helpompaa olisi vain jatkaa kössyttelyä, mutta oonhan mä ennenkin ollut ilman tupakkaa. Miksi se on nykyään sitten näin pirun paljon vaikeampaa?! Viimeksi onnistuin vuosi sitten 16,5 viikon ajan ja tuli vappu ja se "vara-aski" juhlintaan. Kohta ollaankin taas poltettu vuosi.

Ajattelin että tämän askin jälkeen loppuu. Mulla on niin huono itsekuri, että noita loppuja savukkeita, en voi jättää kaappiin lojumaan. Se on kaikki tai ei mitään periaate. Laskeskelin vähän että viikonloppuun mennessä loppuu tupakit. Sit alkaa jännät ajat. Jos alkaa. Mä haluan näyttää sille pelkuriemännälle kropassani, että musta on siihen. Olo on vain totaalisen KÄÄK.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.