IRC-Galleria

Rai rai..Sunnuntai 26.08.2007 22:37

.. mulla on ollut tää viikko lomaa ja mitä mitä, kunnon lenssu iski ja antibioottejakin sain. Että hyvä loma ollu, noin niikun säänkin puolesta, sataa sataa ropisee..

Sitten mä en kyllä jaksa enää yhtäkään tyyppiä kellä on mutterit vähemmän enemmän löysällä. Kyllähän muhunkin joku joskus saattaa ihastua, mutta jos toisella näkemisellä aletaan varaan Bulgaarian matkaa ja ettiin kämppää Forssasta niiin NO THANKS! Mulle iski ahdistus, mikä oli hyvä juttu, muuten saattaisin tällä hetkellä olla vaihdettuna kameleihin jossain aavikolla.

Sitten mulla on niin salainen poikaystävä, etten itekkään tiedä siitä. Jonkun tyypin on kuultu puntiksella olevan mun poikaystävä. Outoo..

Että kaikille voin sanoo, että mua vituttaa paskan jauhaminen ja idiootit ihmiset! Eikä mitään poikaystävää oo ollu moneen vuoteen, eikä näköjään oo tulossakaan.

Mutta, mulle on tarjottu uutta työtä, huomenna pitäs päättää mitä teen. Ja oon huomenna ehkä menossa asuntoja katteleen, oman oon aatellu ostaa. Ai niin ja uuden tatskankin ostin valmistumisen kunniaksi, pitäis vaan valmistua vielä.

Hei, moi.

Tanzai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.