IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-
Kaikkea hauskaa sitä kerkeää tuon epilepsian kanssa kokemaan. Ukkokin kyseli, että pitäskös lähteä tikattavaksi vaan mitäpä tuota paskaa kursimaan. Ihastuttava arpikokoelmani vain kasvaa.

Eilenillalla jo tuntui päässä tosi mojovalle kun olin iltakävelyllä ulkosalla. Oli pilkkosen pimeää ja autonvalot ja muutamat neonvalot tekivät todella hyvää pääkopalleni.

No tänäpäivänä se sitten loksahti. Muutenkin oli kyrpä ottassa, mutta nyt vielä sen lisäksi kuppakin kasvoi siihen viereen. Valitkaa siis mieleisenne möhkäle naamastani. :P

Just satuin olemaan portaikossa aikeena poiketa alakerrassa koneella kun kaikki vaan pimeni. Siitä välistä en sitten muistakaan yhtikäs mitään vaan seuraava muistikuva oli se kun ukkokulta oli töllistelemässä minua naamatauluun ihmetys naamallaan ja vissiin tarkisti, että pihisikö vielä henki. Siitä kun sitten oltiin nousemassa niin pimenipä uudelleen.

Varsin pimeää elämää vaan minun päänipä on pimeä onneksi muutenkin. Uudelleen kun havahduin niin kappas vaan oli ukkoni huomannut, että olinvaihtanut väriä. Nimittäin punaiseksi. Enpä siinä horkassa heti äkännyt, että se oli verta. Meinasin vaan syyttää, että ukko kaatanut maalia naamalle. Ensin arvelin pahempaakin tapahtuneen vaan eipä sattunut mihinkään. Naaman pestyäni löysin vuotavan syyllisen ja se oli kolme muutaman sentin mittaista venttiä keskellä otsaa päällekkäin.

Desinfiointiainetta vaan ja laastari päälle. Kyllä se siitä. Mitään tikkejä niihin tartte prkl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.