IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-

Kalastamisen iloja.Perjantai 03.07.2009 01:04

Olin tässä tänään kalastamassa varsin kokemattoman ystäväni kanssa osasin kyllä jo odottaa kaikenlaista mielenkiintoista tapahtuvaksi kun ihminen ei paljoakaan kalastuksesta ymmärtänyt.

Lähdettiin aamulla klo. 7.00 ajelemaan kohti kuonan järveä missä meille oli vene valmiina lähtöä varten. Veneen luokse päästyämme ystäväni onnistui jo miltei putoamaan järveen onkineen päivineen kun piti työntää vene vesille. Kun sitten viimein vesille päästiin sainkin kasata ystävälleni onkivieheet jne laittaa madon koukkuun, että pääsi onkimaan. Juu-u. Näin käy aina sama kenen kanssa olen kalassa... joudun huolehtimaan muiden vieheistä enkä kerkeä itse kalastamaan paljoakaan. :D

Noh ei se mitään jo kivaa on. :D Siinä sitten kalasteltiin ja kalaakin alkoi tulemaan kiitettävästi. Merenkäynti oli yllättävän kovaa ja välillä puski ihan vaahtopäitäkin, mutta sinnikkäästi pysyttiin ongella. Minä sitten onnistuin saamaan muhkean kokoisen ahvenen ja käskin ystäväni olla heilumatta veneessä, että saan napatuksi siimasta kiinni ja kalan myös, ettei se karkaa. Ystäväni selkeästi käsitti lauseeni "älä nyt heilu!" käskynä "kilju ja keikuta venettä!" koska samalla sekunnilla ystäväni päätti keikauttaa venettä niin, että yli laidan tulvahti noin 50 litraa vettä ja jatkoimmekin kalastusta puoliupoksissa. =)

Siinä vaiheessa sitten ystäväni alkoi olemaan jo melko jäässäkin kun oli onnistunut kastelemaan itsensä ja minä jouduin lahjoittamaan hänelle vaatteeni, ettei raukka palellu siihen, koska minulla ei ollut aikomustakaan jättää kalareissua siihen. heheh.

Kalasaliiksemme kertyi sitten 1 vajaa kahden kilon hauki ja 12 mehevää ahventa. Pienimmät saivat mennä takaisin kasvamaan.

Päästiin kalasta takaisin anoppilaan ja seuraava tehtäväni olikin opettaa ystävälleni kalanperkkuun alkeet. :D Mitä siitä tulikaan. Esittelin miten ahven on kätevä nylkeä ja siinä samassa HUPS! Vasemman käteni peukalo koki uuden muodonmuutoksen johon sitten totesin tyynesti kaverilleni... "Älä kuitenkaan tee näin" ja vilkaisin kaverini valkoiseksi valahtanutta naamaa. Ilmeisesti hän ei kestänyt veren näkemistä taikka sitten häntä hirvitti se, että minulla törrötti vasta teroitettu morapuukko peukaloluussani. :D Vedin samalla peukalojänteenkin sitten poikki ja ei muuta kuin lasareetiin vaikka ite ehdotin vaan laastaria. xD

No lääkärissä sormi sitten liimattiin. Olisi kuulemma pitänyt ommella kasaan, mutta puukko oli niin terävä, että se oli viiltänyt sormesta ihon pois ja niinpä sormea ei voitu ommella. Haha.

Nyt olen siis kaiken lisäksi peukalovammainen. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.