IRC-Galleria

ArkiPäivänVaras

ArkiPäivänVaras

Searching the best? Sorry, you're late, he is already mine

Perjantai 3.10.2008, Tyttöjen iltaSunnuntai 05.10.2008 13:25

Okei, ekaks aikataulu petti totaalisesti. Illan aikana piti hoitaa lapsia, joten ilta ei oikeen ees käynnistyny kunnolla aluks. Tortilla kastikkeesta tuli jotain aivan järkyttävää, sammuttelen edelleen kurkussani kytevää hiillosta, hedelmäsalaatista unohtu banaanit, sääntöjä ei missään nimessä noudatettu ja pientä kapinointiakin täyty sietää ja sitten illan kohokohta: Saleen nolaan itteni kympillä- kyläsuunnistus ei onnistunutkaan kaikilta ja suuhun jäi paska maku.
Mietin, että mitä järkee oli järjestää ilta, jossa oli tarkoitus S-Y-V-E-N-T-Ä-Ä ystävyyssuhteita. Kaikki eli omaa elämäänsä ja vieraista vain yksi tuntui nauttivan illasta alusta loppuun.

Ilta tuntu pikemminkin jäähdyttävän muutaman ihmisen välistä ystävyyttä ja, koska kohta kaikki lähtee opiskelemaan kuka minnekin, niin suhteet ehkä katkee tai ainaki jäätyy ja, kun jäätyneeseen suhteeseen koskee, se katkee.

Sit vähän selvennystä, että miksi ne säännöt oikeen oli:

Kännykkäkielto oli siksi, että jos kaikki ois näpränny kännyköitä, niin oisko ihmisten välinen kommunikaatio ollut ees niin vähäinen kuin mitä se oli mun mielestä pieleen menneen illan aikana? Ei, koska minkäänlaista kommunikaatiota ei olis ollu.

Kiroilukielto oli siksi, että talossa
1. oli pieniä lapsia
2. ja kuka jaksaa kuunnella illan aikana koko ajan jotain tämmöstä:
- Voi vittu
- Vitut
- Saatananperkele en vitussa
- Haistappa vittu,
- Vittusaatananperkeleenhelvetinvitunpaska
Että siks se kielto

Pojista puhumiskielto oli siks, että miten kukaan keskittyy ystäviinsä, jos koko ajan tyypit puhuu tyyliin tähän:
- Vähän se on niin söpö ja ihana ja komee ja vähän mä tykkään siitä ja mä en malta oottaa, ku mä nään sen pian ja sanoinks mä jo, et se on niin ihana ja söpö ja tykkään siitä niin paljon ja ehkä me kohta jo seurustellaan ja voi vitsi, tiesittekste muuten, et se on ihan hirveen söpö?

Tai sitten toinen vaihtoehto

- Se soittaa kohta ja vannoo kuinka paljon se rakastaa mua ja mäki tykkään siitä ja mä oon niin onnellinen, ku me ollaan yhessä ja se tulee huomenna yöks ja voi, ku en mä jaksais oottaa huomiseen. Kohta se soittaa mulle taas tunnin puhelun ja mulle tulee sitä varmasti ihan kauhee ikävä ja vähän mä haluisin olla sen kainalossa tänä yönä ja on se vaan niin ihana.

Okei, kaikki tietää, että tyttöjen top kolme puheenaiheisiin kuuluu:
1. Pojat
2. Meikit
3. Teiniryypääminen

Miks sinne ei kuulu ystävät? Koska ne on itsestäänselvyyksiä, asioita joita voi huomioida ja muistaa millon haluaa. Mä oon ite menettäny ystäviä, muutaman menetystä en kyllä todellakaan kadu, mutta ystävät, jotka on ollu ja tulee olee aina mun vierellä ja joihin mä luotan sen satakymmenen prossaa on sellasia, jotka on aina kertonu mulle, kuinka paljon mä niille merkkaan, kuinka tärkee mä niille oon, kuinka rakas mä oon. Sellasia ystävien kuuluu olla. Mun ystävät ei ois nolostunu, jos tehtävänä olis ollu punnertaminen torilla tai sammakkohyppyjä S-marketin yläparkissa. Kun mä juttelen henkeviä mun ystävien kanssa, pojat ei oo ikinä ollu ensimmäisenä mielessä. Mutta tyylinsä kullakin.

Tässä merkinnässä ei sit ollu tarkotus yksilöidä ketään tai saada kenellekään sitä paskaa fiilistä, mikä mulle jäi. Mä aika kärkkäästi kirjotin, mutta jos mikään noista yllä olevista jutuista ei pitäny paikkaansa, nii kerro mulle. Kerro mulle oma versio ja perustele miks oot eri/samaa mieltä.

Mut joka tapauksessa, kiitti illasta.

_ArkiPäivänVaras_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.