IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Can I join in the after-party orgy?Perjantai 06.11.2009 05:07

"Okay, and the winner is..."
"The winner is, best alternative act..."
"PLACEBO!"



*heiluttaa party-huiskua* Fuck, toi oli niin "in your face!". Itekin olin skeptinen ja mietin "vitut, Muse sen kuitenkin voittaa". Mukavaa, että EUROPE Music Awardsissa voittaa joskus joku eurooppalainenkin bändi.

Kyllä, mä oikeasti pompin istueltaan siinä sohvalla. Ja kiljahtelin. Nolosti.

Brian: "Say hi, Steve!"
Steve: "Hi!"
Brian: "He's from America, he's very excited."

Steve on niin helvetin Sunshine, aivan ihanan hymyilevää sorttia. Ja Molko jaksaa kiusoitella sitä, oli tilanne mikä tahansa.

Brianin ja Peten pitäisi ruveta kaveeraamaan, molemmat lyhyempää sorttia, säästysivät niskakivuilta. (Ja tietysti tämä väännetään slashiksi. Ei saa tukehtua maitoonsa.)

Repeilin Katyn Kanye läppää ihan helvetisti. Ja Beyoncen esitys oli huono. Biisin miksaus? Esityksen lopetus? C'mon. En muutenkaan erityisesti nauti katsella ihmisiä, jotka myy "musiikkia" alastomuudella, mutta toi nyt oli jo kokonaisuudessaan surkeaa.

Oi, voi helvetti, Hasselhoff! Mies oli todellakin käyttänyt hyväkseen ilmaista baaria. Tää oli käänteinen Winehouse-tilanne; Amy menee mykäksi, David pulisee kuin lähikapakan mukavampi juoppo.

Ja Bono. Bono, Bono, Bono. There's an anniversary for the Fall of the Berlin Wall? Bono The Super Saint will be there to mark the day!

Tässä vaiheessa voisi kysyä, että miksi helvetissä mä katson MTV:n palkintogaaloja, kun 95% esiintyvistä/ehdolla olevista/palkintoja jakavista ihmisistä edustaa musiikkia, josta mä en välitä.

Voihan sitä kysyä.

Mutta siis, Placebo, voitti. Aivan mahtavaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.