IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Ready to WearTorstai 04.03.2010 22:44

Puhetta taas kerran yhdestä mun lempiaiheesta: Bändipaidat :)

Vietin äsken hieman päälle Son of Samin "Songs from the Earth" albumin keston ajan kaventaen käsin ommellen uusinta No Shame-paitaani, joka tuli hankittua tossa kaksi viikkoa sitten niitten ollessa Montussa keikalla. Käsin kaventamista, koska olen aivan olematon sähkökäyttöisten vekottimien kanssa; viimeksi kun kavensin paitoja, niin alalanka loppui kesken ja vietin tuskasen puolituntisen koittaen hiffata, että miten hemmetissä se vaihdetaan. Tiedetään, "puolaaminen on ihan helppoa", mutta tossa hykkyrässä ton koneen alla (mihin se puola pitäs änkee) on joku kolmeosanen metallikapistus joka pitäisi koota kuin palapeli että sen saisi paikoilleen.

En tietenkään saanut sitä koottua, ja nyt odotan että Neiti-Vaatetusalan-Insinööri isosisko saapuisi Poriin ja fiksaisi sen.

Ja tästä kaventamisesta siis: monet on kysynyt, että "Miksi vitussa sä et vaan anna niitten paitojen olla sellasina kun ne on?". Joten, demonstroidakseni kaventamisen idean, piirtelin anatomisesta erittäin epäkorrekteja ylävartaloita:



Ensimmäisessä kuvassa meillä on hoikka naisvartalo suloisilla pienillä rinnoilla. Paita laskeutuu todella kivasti muodostamatta telttaa profiiliin.

Toisessa kuvassa on hieman rintavampi ja enempi mahaa omaava vartalo. Paita on tyköistuva päälle joka suunnasta.

Ja kolmannessa kuvassa on rintava vartalo hoikalla varrella. Tuloksena: Paita laskeutuu valtavana kuin hämäräperäisen uskonlahkon kaapu.

Se XS-kokoluokka niissä paidoissa ei tarkoita, että se olisi pieni!

Rinnattomuus olisi paras vaihtoehto, koska mielestäni lähes kaikki istuu ja näyttää paremmalta miesvartalon päällä.

(Really I would just like to be a beautiful gay man...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.