IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Rambling Away Like A Rambling ThingPerjantai 17.09.2010 13:57

Ylpeä olo, kun olin jo niin aikaisin hereillä, että näin aamupiirrettyjä (tai siis, no, valvoin koko yön, mutta silti...). En muistanutkaan, että Muumit on niin hervottoman hauskoja. Ei niitä kaikkia juttuja tajua lapsena, mutta vanhempana kun katsoo, niin nehän on ihan mahtavia.

Tänään tulleessa jaksossa Niiskuneiti menetti muistinsa, luuli olevansa prinsessa ja lähti jakamaan keittoa valtakuntansa köyhille. Rouva Viljonka ei arvostanut sen elettä; "Miten sinä rohkenet kutsua minua köyhäksi! Sinä, joka et omista edes puseroa!" Saattaa johtua unenpuutteesta, mutta nauroin itseni kipeäksi tosta kommentista.

Ja sitten vaihdoin musiikkikanaville (virhe). Musiikkimaailma on aika helvetin epäreilu nykyään; kuka tahansa voi olla menestyvä pop-tähti, koska Auto-Tunen ansiosta kenenkään ei tarvitse enää edes osata laulaa. Käyttikö Elvis Auto-Tunea? Tai John Lennon? Freddie-vitun-Mercury? Ian Curtis? Ei, ja siksi ne jää ikuiseisti elämään ja ihmiset muistaa ne nerokkaina muusikkoina joilla oikeasti oli lahjoja, kun taas nämä muoviset konemusiikki-otukset vaipuvat unholaan kymmenen vuoden sisällä ilmestymisestään.

Mä en ymmärrä, miten kukaan löytää mitään viehätystä esim. Lady Gagasta. Siis, eihän se ihminen edes tee mitään; joku tyyppi kirjottaa sille biisin sanat, joku toinen luo musiikin ympärille ja Gagalle itselleen jää tehtäväksi päästellä epämääräisiä ääniä suustaan (jotka korjataan tietysti Auto-Tunella) ja riisua itsensä puolialasti (tai vaihtoehtoisesti pukeutua omituisesti). Jestas, mäkin osaisin ton.

... onko tää jo toinen vai kolmas kerta kun käytän kirjotuksissani esimerkkinä Lady Gagaa? Alkaa käymään liian helpoksi. Pitää pian keksiä jotain uutta.

Mutta positiivisempaan: Kävin Green Riverissä ja ostin HIMin "Love Metal Archives Vol. 1" DVD:n käytettynä (siellä on -30% ale) ja katselin sitä tossa yöllä. Palautu taas mieleen, kuinka paljon pidän HIMin alkupään tuotannosta.

Olin kerran pikkujoulupippaloissa ja kämpän omistajalla oli korkea lasikaappi joka oli piukassa kaikkea HIM-kamaa. Se siis todella rakasti sitä yhtyettä ja palvoi Ville Valoa ja maata jolla se käveli. Tehän tiedätte sanonnan "Ville Valo on Suomen Johnny Depp"? Ja että kaikki haluaa panna Deppiä? No me humalapäissämme sovellettiin sitä Valoon, ja päädyttiin siihen, että kaikki haluaa panna sitäkin. Yksi jätkistä näki heti tarpeelliseksi alkaa kovaan ääneen puolustamaan heteromiehen-statustaan: "Vittu minä ainakaan panisi! Sehän on ihan vitun rumakin!"
Tämä fanaatikko sitten siihen: "Väitätkö sä tosissas, että jos Ville Valo nyt tällä sekunnilla kävelis tosta ovesta sisään ja tarjoutus ottamaan sulta suihin, niin sä kieltäytyisit?"
Meidän heteromiehemme käytti muutaman hetken asian miettimiseen ja totesi sitten: "No, mutta eihän sitä lasketa jos se noin päin menisi..."
I think we proved our point.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.