IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Random ShitKeskiviikko 06.10.2010 13:28

Kuuntelin eilen yhtä kappaletta, jonka olen kuullut tsiljoona kertaa ennenkin ja se on käynyt niin tutuksi, ettei siihen oikeastaan enää edes kiinnitä sen suurempaa huomiota. Mutta eilen taas havahduin tosissani kuuntelemaan ja tiedostamaan sen ja muistin kuinka loistava se kipale itse asiassa on. Uudelleen rakastuminen on parasta ikinä.
--
Voicelta tuli äsken Robbie Williamsin ja Gary Barlown biisi "Shame". Ei saisi tunkea ruutuun tollasta määrää homoeroottista vihjailua ja silmäpeliä tähän aikaan aamusta, kun aivot on vielä koomassa. Mun päästä taisi kärähtää jotain.
--
Supernaturalin 6. kausi alkoi Jenkeissä pyörimään kaksi viikkoa sitten. Masennuin, kun en yhtään tykännyt ekasta jaksosta. Ja Jared Padaleckin näytteleminen on tosissaan alkanut nyppimään. Viime viikon jaksoa en ole vielä ladannut, joten uskallan vielä toivoa jotain parempaa. Ikävöin Misha Collinsia.
--
Tilasin bookplus.fi:stä Absolute Sandmanin ekan version (josta maksoin itseni kipeäksi). Eilen sieltä tuli viestiä, että "tuotteen saaminen myöhästyy". Merde.
--
24 päivää aikaa Halloweenin juhlistamiseen. Olen ihan vitusti jäljessä suunnitteluiden tekemisessä ja kutsujen lähettämisessä. Onneksi kaveri lupautui toiseksi järjestäjäksi, niin en kuole koristeiden säätämiseen ja booliviinojen hintoihin.
--
Hiusväri jököttää pian päässä yliaikaa. Pitää mennä huuhtelemaan pois. Toivotaan, ettei korvannipukat jää mustaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.