IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

[Ei aihetta]Perjantai 10.07.2009 07:20

Ylösnousemus ja 2012

Olemme menossa kohti uutta evoluution vaihetta, joka vie ihmiskunnan viidennelle tasolle/dimensiolle/ulottuvuuteen. Ylösnousemuksen, eli tämän evoluution vaiheen pitäisi tapahtua vuoden 2012 tienoilla, mutta se ei ole kiveen lyöty ajankohta. Jotkut kehittyvät jo sitä ennen, jotkut silloin ja jotkut sen jälkeen tai vielä jatkavat kehitystään kolmannella tasolla. Meidän kannattaa kuitenkin muistaa, että emme ole fyysisesti menossa mihinkään, eli emme vaihda paikkaa. Pysymme siis samalla maapallolla, joka kehittyy mukanamme. Osa ihmisistä on jo osittain viidennessä dimensiossa, joka ilmenee mm. outona tunteena ruumiissa (ihan kuin ruumista ohjailisi joku muu) ja se johtuu sielun henkisestä kehityksestä, kun sielu alkaa erottumaan fyysisestä ruumiista ja ihminen alkaa tuntemaan, että ei ole se jota käyttää väliaikaisena kehona. Jotkin kolmostasolla ja viitostasolla samaan aikaan olevat ihmiset ovat täällä opettamassa ihmisiä kohti kehitystä/ylösnousemusta.

Millaista on olla viidennessä dimensiossa?

* Luominen on suuremmassa osassa kuin 3D:ssä.
* Tietoisuus on erilainen. Kaikki ovat yksi ja sama iso kollektiivinen tietoisuus, joka on samaan aikaan kaikkialla kokien kolmatta tasoa, neljättä tasoa, sekä viidettä tasoa.
* Aikaa ei ole olemassa samalla tavalla kuin täällä. On olemassa vain nyky-hetki ja tulevaisuuden suunnitelmien teko on turhaa, koska on aina siinä ajassa milloin haluaa olla. Kun esim. alat luomaan taloa, niin voit päättää, että olet jo sen talon valmistumisvaiheessa.
* Teleportaatio on mahdollista, mutta saa matkustaakkin jos haluaa.
* Olemassa pelkkää nautintoa ja rakkautta.
* Ei ole olemassa mitään sääntöjä, paitsi se, että ei saa tehdä mitään pahaa toisille ja, että halutessaan saa olla yksin rauhassa, vaikka kaikki ovatkin yhteydessä normaalisti toisiinsa
* Kehitys on loputonta, ei rajotteita, kaikki on mahdollista.
* Kaiken mitä ajattelee voi kokea ja olla kokematta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.