IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

;PPerjantai 10.07.2009 07:45

Indigo- ja kristallilapset

Maa-planeetta on lähestymässä kiihtyvällä nopeudella ulottuvuuden vaihtoa, minkä vuoksi tänne on inkarnoitunut myös niin kutsuttuja indigo- ja kristallilapsia, joilla on kaksoisaktivoitunut keho, mikä tarkoittaa, että he pystyvät virittäytymään sekä kolmannen että neljännen ulottuvuuden energioihin. Ra viittaa heihin seuraavasti:

Ra: ”Nämä entiteetit ovat niitä, jotka inkarnoituvat kaksoiskeho aktivoituna. Tämä siirtymävaiheen keho on sellainen, joka pystyy ymmärtämään neljännen tihentymän värähtelykomplekseja ilman häiriötä kolmannen tihentymän keholle, kun sisäänvirtaukset voimistuvat. Jos kolmannen tihentymän entiteetti olisi täydessä mitassa sähköisesti tietoinen neljännestä tihentymästä, kolmannen tihentymän sähköiset kentät pettäisivät yhteensopimattomuuden johdosta.” (K3, S63,90)

Kysyjä: ”Onko se syy, että he voivat taivuttaa metallia mielensä avulla ja täällä olevat viidennen tihentymän vaeltajat eivät pysty, että näillä lapsilla on neljännen tihentymän keho aktivoituna?”

Ra: ”Pitää paikkansa. Vaeltajien mieli/keho/henki on aktivoitunut vain kolmannen tihentymän tasolle ja on altistunut unohdukselle, joka voidaan läpäistä vain kurinalaisella meditaatiolla ja työskentelyllä.” (K3, S63, 92)



Vaikka vaeltajat ovat tulleet korkeammista ulottuvuuksista, ei heillä siis yleensä ole indigo- ja kristallilapsien tapaan mitään synnynnäisiä kykyjä tai lahjoja, jotka osoittaisivat heidän todellisen alkuperänsä. Heillä on kuitenkin luontainen kyky tunnistaa totuus ja palava intohimo mystiikkaan ja henkitieteisiin, ja siten suurempi todennäköisyys herätä unohduksen verhon takaa todellisuuteen. He intuitiivisesti tietävät, että tämän todellisuuden takana on paljon suurempi todellisuus. Herääminen vaatii kuitenkin henkistä työtä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.