IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

2012 ja negatiivisen eliitin kaatuminenMaanantai 13.07.2009 23:01



Yksi Montauk-projektin tärkeimmistä havainnoista oli kykenemättömyys nähdä vuoden 2012 jälkeiseen aikaan. Lukemattomien eri aikajanojen voitiin nähdä risteilevän eri suuntiin, mutta 21. joulukuuta 2012 kaikki aikajanat lysähtivät kasaan. Seurasi muutaman minuutin mittainen kirkkaan valkoisen valon hetki, jolloin tuolissa istuja koki uskomattoman syvällisen kosmisen tietoisuuden. Tämän jälkeen aikajanat käynnistyivät uudelleen, mutta ne olivat täysin riippuvaisia siitä, kuka tuolia käytti. Toisin sanoen jokainen tuolia käyttävä näki samat aikajanat tapahtumineen ennen vuotta 2012, mutta tämän jälkeen jokainen tuolia käyttävä näki erilaisen tulevaisuuden.

Eliitti oppi, että vuosi 2012 on jonkinlainen käännekohta ihmiskunnan historiassa. Mitä lähemmäksi vuotta 2012 tullaan, sitä vaikeammaksi tulevaisuuden ennustaminen muuttuu ja vuoden 2012 jälkeiseen aikaan on mahdoton nähdä.

Illuminatista paenneet loikkarit ovat paljastaneet, että alkuperäisen suunnitelman mukaan täydellinen maailmanhallinta piti saavuttaa vuoteen 2050 mennessä. Amerikkalaisista mustista operaatioista tihkui tietoa vuoden 2012 muutoksesta myös Illuminatille, joten se on joutunut jouduttamaan suunnitelmiensa täytäntöönpanoa. Nyt tähtäimessä on kontrollin ottaminen vuonna 2010.

Valon määrä on kuitenkin kasvamassa, kun lähestymme vuotta 2012. Negatiivisen eliitin valta ihmisten mielistä on heikkenemässä. Viivytetty karma on viimein laukeamassa sen itsensä maksettavaksi. Se on pitänyt valtaa hajota ja hallitse -tekniikalla, johon se on nyt itse sortumassa. Negatiivinen eliitti on jakautunut kahteen eri leiriin, joista kumpikin haluaa hallita planeettaa omalla tavallaan. Euroopan sektio haluaa perustaa Luciferin palvomiseen perustuvan uuden Atlantiksen ja Yhdysvaltojen leiri haluaa perustaa ufoteknologiaan perustuvan tyrannian. Niillä molemmilla on kiire, koska vuoteen 2012 on enää muutama vuosi aikaa. Kiireessä tapahtuu hutilointia ja virhearviointeja.


Enkelit ja demonit -elokuva
Negatiivinen eliitti omistaa valtavirran median ja suuren osan Hollywoodin tuotannosta. Illuminati pyrkii kaikin keinoin valmistelemaan ihmisiä, jotta nämä ottaisivat heidät vastaan maanpäällisinä jumalina ja hyväntekijöinä. Keväällä 2009 tulee elokuvateattereihin Dan Brownin menestyskirjaan perustuva propagandaelokuva Enkelit ja demonit, joka esittelee Illuminatin väärinymmärrettynä ryhmänä, jonka todellinen tarkoitus on ollut taistella valistuksen puolesta harhaoppeja vastaan.

Negatiivisen eliitin suurin huoli on, että ihmismassat heräisivät unestaan ja ymmärtäisivät olevansa oman todellisuutensa luojia – jumalallisia olentoja. Siksi se pyrkii hallinnoimansa musiikki-, viihde ja elokuvateollisuuden kautta levittämään etenkin lapsille ja nuorille pessimismiä, apatiaa, nihilismiä ja kyynisyyttä: ”elämä on kurjaa ja tarkoituksetonta ja sitten kuollaan, rappio ja viidakonlaki ovat ihailtavaa.” Hollywoodin tuotoksista valtaosa pyörii saman kaavan sisällä.

On todennäköistä, että vuoden 2012 lähestyessä pyritään yhä enemmän levittämään siihen liittyvää pelkoa. ”Juuri ennen auringonnousua myös pimeys kerää viimeiset voimansa.” Yksi esimerkki on syksyllä elokuvateattereihin tuleva 2012-elokuva, jossa katastrofi tuhoaa koko maailman. Valtavirran media ja televisio ovatkin vanhan ja negatiivisen tietoisuuden lähteitä, joiden liiallista kuluttamista kannattaa välttää. Uutiset pyrkivät levittämään pelkoja selostaessaan tarkasti yksittäisiä onnettomuuksia ja väkivallantekoja, joilla ei ole mitään suurempaa informaatioarvoa. Maailma näyttää uutisten läpi tarkasteltuna vajoavan vain yhä syvemmälle negatiivisuuteen. Suomalaisen median yksi suurimmista ongelmista on, että uutiset kopioidaan suoraan ulkomaalaisista lähteistä ilman kritiikkiä.

Kannattaa muistaa, että kolmannen ulottuvuuden todellisuutta suojellaan korkeampien ulottuvuuksien olentojen toimesta. Ulottuvuuden vaihdokseen on enää muutama vuosi, joten maailmaa ei päästetä täydellisesti romahtamaan sitä ennen, jotta maksimaalinen määrä ihmisiä saa mahdollisuuden nostaa värähtelytasoaan. Ei siis tule ydinsotaa eikä kaiken tuhoavaa luonnonkatastrofia. Suurimmat levottomuudet tapahtuvat ihmisten mielessä. Toki ulkoisia levottomuuksiakin esiintyy, mutta vain sen verran, kuin on tarpeellista, jotta vanha tietoisuus ja siihen perustuva järjestelmä voidaan ravistaa pois uuden tieltä.

Lopuksi voisi todeta kuten David Wilcock, että on aika kiittää negatiivista eliittiä sen tarjoamasta kovasta vastuksesta ja samalle todeta kohteliaasti, että sen palveluksia ei enää tarvita. On tullut aika astua valoon ja puhdistaa maailma rakkaudella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.