IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Eetteri – näkymätön energia Maanantai 13.07.2009 23:02



Kaikki olemassa oleva koostuu Luojan tietoisuudesta. Kaikki näkemämme todellisuus on rakennettu meille näkymättömästä energiasta. Atomin koostavilla osilla on virtuaaliset vastineensa, jotka ovat spiraalinmuotoista valoa. Kivet, alkuaineet, atomit, neutronit, fotonit ja muu yleisen tieteellisen käsityksen mukaan kuollut ja eloton materia koostuu hienovaraisesta tietoisesta ”aineesta”, joka ei ole kiinteää. Sitä on kutsuttu metafysiikassa eetteriksi ja tieteessä antimateriaksi, pimeäksi aineeksi, pimeäksi energiaksi, Higgsin hiukkaseksi ja jumalhiukkaseksi (God particle). Yksi projekti tämän tieteen Graalin maljan löytämiseksi on valtavan hiukkaskiihdyttimen käynnistys Cernissä vuonna 2008.

“Sana ”eetteri” tarkoittaa “loistaa” kreikaksi, ja maailman salaisten mysteerikoulujen tunnusmerkki on pitkään ollut sellaisen näkymättömän ja nestemäisen universaalin energianlähteen fundamentaalinen todellisuus. Kreikkalaisten filosofien Pythagoraan ja Platonin teokset puhuivat siitä laajasti, kuten muinaisen Intian Veda-kirjallisuus viitaten siihen useilla nimillä kuten ”prana” ja ”Akasha”.

Idässä se usein tunnetaan nimellä “chi” tai “ki”, ja erikoispainotus on asetettu sen vuorovaikutukseen ihmiskehon kanssa, kuten akupunktion tieteessä. Mestarit ja adeptit, jotka perivät salaiset traditiot, pystyivät lopulta oppimaan manipuloimaan tätä energiaa luodakseen ihmeellisiä tuloksia, kuten levitaatiota, teleportaatiota, manifestaatiota, välitöntä parannusta, telepatiaa ja muuta tämänkaltaista.”(David Wilcock, The Divine Cosmos, Chapter1)

Kun valtavirran tiede viimein löytää uudelleen eetterin, jonka olemassaolon se hylkäsi 1900-luvun alussa ja teki sen jälkeen vuosisadan mittaisen harharetken, avautuvat rajattomat mahdollisuudet. Eetterin löytäminen mahdollistaa viimein Einsteinin ja muiden tieteilijöiden kauan etsimän kaiken teorian viimeistelyn, mikä yhdistää ja selittää kaikki fysikaaliset ilmiöt. Universumin neljä perusvuorovaikutusta eli gravitaatio, sähkömagneettinen vuorovaikutus, vahva vuorovaikutus ja heikko vuorovaikutus ovat yksinkertaisesti eetterin eri muotoja.

“Dramaattinen tieteellinen todistusaineisto siitä, että kaikki fyysinen materia on muodostunut eetterin näkymättömästä, tietoisesta energiasta, on ollut olemassa ainakin 1950-luvulta asti.

Tunnustettu venäläinen astrofyysikko tri Nikolai A. Kozyrev (1908 – 1983) todisti aukottomasti, että sellaisen energialähteen täytyi olla olemassa, minkä seurauksena hänestä tuli venäläisen tiedeyhteisön yksi kaikkein kiistellyimmistä hahmoista.

Hänen ja kaikkien hänen seuraajiensa töiden mahtavat seuraamukset melkein kokonaan salattiin edesmenneen Neuvostoliiton toimesta, mutta rautaesiripun kaaduttua ja Internetin tultua saamme viimein pääsyn “Venäjän tarkimmin varjeltuun salaisuuteen.”

Kozyrevin ydinlöydöistä on ilmestynyt kahden sukupolven verran tuhansien tohtoritason spesialistien tekemää merkittävää tutkimusta, joka muuttaa täydellisesti käsityksemme universumista.” (David Wilcock, emt.)



Ei ole siis mitään tyhjää avaruutta. Muun muassa ufojen levitaation salaisuus on se, että ne eivät lennä ilmassa vaan eetterissä. Eetteri virtaa eri ulottuvuuksien läpi yhdistäen ja muodostaen kaiken. Eetterin löytäminen ja sen tieteellinen soveltaminen mahdollistaa myös ilmaisen ja rajattoman energialähteen, mikä ratkaisee kaikki energia- ja ympäristöongelmat. Ulottuvuuksien päällekkäisyydestä tai sisäkkäisyydestä johtuen ainetta ja energiaa voidaan todellakin luoda ”tyhjästä”. Tyhjiöstä voidaan ammentaa tarpeeksi energiaa esimerkiksi kaikkien maailman valtamerten vesimassojen kiehuttamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.