IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

YliminäTorstai 16.07.2009 08:33



Koska kaikki tapahtuu aina nyt, niin myös jokaisen entiteetin tietoisuuden kehityskulkukin on saavuttanut jo päämääränsä kulkien kaikkien ulottuvuuksien kautta. Kun entiteetti saapuu seitsemännen ulottuvuuden keskitasolle, sen viimeinen teko ennen Luojan kaikkeuteen sulautumista on antaa valtava kokemusten muistipankki käyttöön kuudennen ulottuvuuden itselle, joka muodostaa siitä Yliminän (Higher Self, korkeampi minä). Tämä kuudennen ulottuvuuden Yliminä ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Sen tehtävä on auttaa kaikkia aikaisempia olemismuotojaan tulemaan itseksi.



Ra: “Yliminä on manifestaatio, joka on annettu lahjaksi loppupuolen kuudennen tihentymän entiteetille sen tulevaisuuden itseydeltä. Keskitason seitsemännen tihentymän viimeinen teko ennen kääntymistä kohti Luojan kaikkeutta ja henkisen massan saavuttamista, on antaa Yliminän resurssit kuudennen tihentymän itselle.

Tämä kuudennen tihentymän itse tarjoaa kokemusten elävän muistipankin Yliminälle. Tietäen tämän voit nähdä itsesi, Yliminäsi ja mieli/keho/henki-totaliteettisi yhtenä. Ne ovat sama olento.”

Ra: ”Siten Yliminä on kuin kartta, jossa määränpää tiedetään ja tiet näytetään ja jossa matkustaja on jo saavuttanut määränpäänsä jossain universumissa… ehkä tässä. Määränpäässä Yliminä katsoo taaksepäin tiellä, jota on matkustettu… ja avustaa matkustajaa saapumaan maaliin helpommalla tavalla.

Joten Yliminä voi ohjelmoida entiteetin tiettyihin opetuksiin ja ennalta asetettuihin rajoituksiin, mutta loppu riippuu entiteetin vapaasta valinnasta.”

Ra: “Yliminä suojelee, kun on mahdollista, ja opastaa pyydettäessä, mutta vapaan tahdon voima on oleellisinta. Näennäiset determinismin ja vapaan tahdon ristiriidat sulavat pois, kun hyväksytään, että on sellainen asia kuin todellinen yhtäaikaisuus. Yliminä on lopputulos kaikesta kehityksestä, jonka mieli/keho/henki-kompleksi on kokenut siihen pisteeseen saakka (toisin sanoen kuudennen ulottuvuuden loppuun).” (K3, 270, 150)

Yliminään tietoisen yhteyden saaminen on yksi henkisen tien kulkijan tavoitteista. Yliminä kommunikoi monella tavalla. Yksi tämän ajan tunnetuimmista on toistuvat säännölliset numerosarjat, kuten kellossa ”kummittelevat” 11:11, 22:22, 10:10, 12:12, 15:15, 3:33 ja niin edelleen. Yliminä pystyy kontrolloimaan todellisuutta siten, että jostain syystä kelloa tulee aina vilkaistua silloin, kun tietty numerosarja esiintyy. Tämän tarkoitus on osoittaa, että entiteetti on henkisessä kehityksessään kulkemassa oikeaan suuntaan ja tämän todellisuuden takana on vielä suurempi todellisuus tai että juuri ennen vilkaisua esiintyi ajatus, johon kannattaa kiinnittää tarkempaa huomiota.

Toinen tapa, jolla Yliminä kommunikoi, on unessa symbolien kautta. Omia uniaan tarkkailemalla ja niiden symbolisia merkityksiä analysoimalla voi päästä selville siitä, mitä vahvuuksia ja heikkouksia omassa henkisessä kehityksessä on. Unet kertovat asioista symbolein, jotka ovat jokaisella henkilökohtaisia. Siksi erilaiset unientulkintakirjat voivat auttaa vain osittain. Jokainen unen ihminen, eläin, esine, asia, tilanne ja tunne toimivat symboleina, joiden merkityksen voi vain unen kokija tietää.

Ei ole sattumaa, että juuri oikealla hetkellä kohtaa jonkun tietyn ihmisen, kirjan, viestin, tapahtuman tai tilanteen. Päässä saattaa pyöriä jokin ajatus ja samassa siihen liittyvä kirja näkyy kirjaston hyllyssä tai ohiajavan rekan kyljessä näkyy mainos, joka liittyy ajatukseen aivan kuin kertoakseen, että nyt olet oikeilla jäljillä. Mitä enemmän henkisellä tiellä edetään, sitä enemmän elämään alkaa ilmestyä kummia yhteensattumia. Yliminä johdattaa aina sinne, missä tietty oppi omaksutaan parhaiten. Joskus tietoinen mieli saattaa pistää vastaan ja kapinoida jotain kokemusta, joka tuntuu epämiellyttävältä, mutta Yliminä suunnattomassa rakkaudessaan ja viisaudessaan tietää, miten kulkija kohtaa itsensä parhaiten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.