IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

johdanto kosmologiaan ja vuoteen 2012Torstai 23.07.2009 22:44

Mistä ihmiskunta on tullut ja minne se on matkalla? Olivatko muinaiset sivilisaatiot meitä kehittyneempiä? Miksi olemme olemassa? Mitä maailmassa on parhaillaan tapahtumassa ja miksi? Mitä tapahtuu paljon odotettuna vuonna 2012? Tässä lyhyessä johdannossa tutustutaan kosmoksen perusteisiin. Kutsun tätä sen takia lyhyeksi, että aihe on valtavan laaja eikä tämä esitys siitä ole kuin pintaraapaisu, jolla lukijan mielenkiintoa yritetään herätellä etsimään itse lisää tietoa.

”Sinä olet kaikki, jokainen olento, jokainen tunne, jokainen tilanne.
Olet ykseys. Olet äärettömyys.
Olet rakkaus/valo, valo/rakkaus.
Sinä olet.
Tämä on Yhden laki.”
-Ra (kirja I, s. 67)

Ran oma kotiulottuvuus on kuudes ulottuvuus eli kolme ulottuvuutta meidän yläpuolellamme. Ra esitti hyvin syvällisesti, miten luominen tapahtuu, mitä on todellisuus, miten universumi toimii, mikä on ihminen, mitä ovat energia, tietoisuus, äärettömyys ja niin edelleen.

Ei ole olemassa kuin ykseys. Ei ole olemassa mitään muuta kuin Luoja. Sinä olet Luoja. Erillisyys on harhaa. Erillisyys on Luojan tapa kokea oma itsensä, tarkastella itseään. Kun katsot toista ihmistä, katsot itseäsi. Kun katsot kukkaa, katsot itseäsi. Kun katsot kiveä, katsot itseäsi. Kaikki ympärilläsi on sinun luomaasi, mutta ei mielesi luomaa. Et ole sama kuin mielesi. Mieli on vain pienen pieni osa tietoisuutta. Mieli on illuusio siinä missä kaikki muukin, vaikka ihminen samastaa itsensä mieleensä, egoonsa.

Luojaa voidaan pitää tietoisuuden merenä, jossa jokainen yksilöitynyt sielu on merestä nouseva aalto eli muoto. Ei ole mitään muuta kuin tuo meri, vaikka aalto hetkellisesti unohtaakin kotinsa ja alkuperänsä.

Kaikki olevainen on osa Luojaa ja matkalla sulautuakseen takaisin yhdeksi. Jos kaikki muistaisivat jo matkan alussa olevansa Luoja, ei olisi mitään tarvetta tehdä koko matkaa eikä kokea mitään. Unohdusta tarvitaan, jotta koko peli voidaan pitää käynnissä. Ennen jokaista uutta inkarnaatiota sielu kulkee unohduksen verhon läpi, jossa mieli jakautuu tietoiseen ja alitajuiseen. Näin muistikuvat edellisistä inkarnaatioista pyyhkiytyvät pois.

Matka takaisin ykseyteen tapahtuu eri ulottuvuuksien kautta. Ra kutsuu ulottuvuuksia tihentymiksi (density), koska aineen muodostavan valon värähtelytaajuus muuttuu aina, kun siirrytään yhdestä ulottuvuudesta toiseen. Kaikki olemassa oleva on valoa. Materian kiinteys on harhaa.

Jokainen ulottuvuus tarjoaa erilaisen tavan kokea ja oppia elämää. Kun tietty opetus on yhdessä ulottuvuudessa opittu, voidaan siirtyä seuraavaan. Ulottuvuudet jakautuvat kahdeksaan eli oktaaviin. Lyhyesti tiivistäen eri ulottuvuudet voidaan esittää seuraavasti:



1D: Ensimmäisen ulottuvuuden elementit ovat vesi, tuli, ilma ja maa. Aluksi vallitsee muodottomuus ja kaaos. Jossain vaiheessa tapahtuu ensimmäinen liikkuminen kohti tietoisuutta. Vähitellen tuli ja ilma saavat yhdessä maan ja veden kanssa muodostettua järviä, meriä, jokia, vuoria, kukkuloita ja muita maanmuotoja. Maa ja vesi oppivat tulen ja tuulen (ilma) avustuksella, ja lopulta ne tarjoavat mahdollisuuden 2d-eliömuotojen kehittymiselle. Tämän ulottuvuuden oppimisen tarkoitus on saavuttaa tietoisuus, ja sen värähtelytaajuuden väri on punainen, kuten ihmisen juurichakran väri.

2D: Toisen ulottuvuuden entiteettejä ovat mineraalit, kasvit ja eläimet. Tämä ulottuvuus tarjoaa mahdollisuuden kasvuun. Se on samalla kaikkein pitkäkestoisin ulottuvuus, kehitys on hidasta. 2D-entiteetit ovat valmiita 3D-kokemukseen, kun ne saavuttavat itsetietoisuuden. Tämän ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on oranssi kuten sakraalichakran.

3D: Kolmannen ulottuvuuden entiteettejä ovat kaikki itsetietoisuuden saavuttaneet kuten ihminen. Tämän ulottuvuuden kesto on rajattu noin 75 000 vuoteen. 3D-kokemus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella elämää itsenäisenä oliona, joka pystyy valitsemaan vapaan tahdon mukaisesti. 3D-entiteetti on valmis 4D-tasolle, kun se päättää valita polkunsa kohti rakkautta. Ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on keltainen kuten solar plexuks -chakran.

4D: Neljäs ulottuvuus on rakkauden ulottuvuus, eli siellä opitaan kaikki rakkaudesta. Tässä ulottuvuudessa ei enää ole tarvetta kulkea unohduksen verhon läpi, vaan aikaisemmista elämistä kaikki muistot ovat tallella. Ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on vihreä kuten sydänchakran.

5D: Viides ulottuvuus on viisauden ulottuvuus, ja siellä opitaan kaikki viisaudesta. Ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on sininen kuten kurkkuchakran.

6D: Kuudes ulottuvuus on ykseyden ulottuvuus, jossa rakkaus ja viisaus sulautuvat yhteen. Ulottuvuuden värähtelytaajuuden väri on indigo kuten otsachakran eli kolmannen silmän.

7D: Seitsemäs ulottuvuus on osaksi kaikkea tulemisen ulottuvuus. Identiteetti, muistot, menneisyys ja tulevaisuus pyyhkiytyvät pois, kun ollaan kaikki mitä on eli Luoja. Ulottuvuuden värähtelyn väri on violetti kuten kruunuchakran.

8D: Kahdeksas ulottuvuus on syklin loppu ja samalla seuraavan suuren syklin ensimmäinen ulottuvuus. Tällöin elämänpeli alkaa alusta, mutta täysin erilaisena. Edes Ra ei tiedä, mitä silloin tapahtuu.



Jokainen ulottuvuus jakautuu aliulottuvuuksiin, joita on rajaton määrä. Jokainen ulottuvuus pitää sisällään myös rajattomasti eri tasoja, kuten esimerkiksi 3D:ssä astraalitasot, jonne mennään fyysisen kehon kuoltua sekä joka yö unissa. Neljäs ulottuvuus ei siis ole astraalitaso, johon se joskus sekoitetaan.

Myös oktaaveja on rajaton määrä. Tämän lisäksi on rajaton määrä rinnakkaisia ja vaihtoehtoisia todellisuuksia tai universumeja, joissa yksi sielu elää samanaikaisesti kaikissa. Osa näistä todellisuuksista muistuttaa hyvin paljon nyt kokemaasi, mutta osa eroaa täydellisesti. Täten voidaan todellakin sanoa, että Luoja on äärettömyys ja ikuisuus. Ihmisen on vaikea ymmärtää, että kaikki tapahtuu kuitenkin samanaikaisesti. Aika on harhaa. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat nyt – tässä hetkessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.