IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨
Tämä halkaisijaltaan 530 x 450 metriä suuri viljapeltokuvio hämmästyttää Hollannissa ja joku taho kertoo tehneensä sen 52 ihmisen avulla. On tietysti selvääkin selvempää että aina jotkut ovat valmiita ottamaan kunnian näistä viljapeltokuvioista itselleen ja haluavat sen kautta julkisuutta itselleen. Skeptikkojärjestöillä on kyllä kuitenkin hyvin useasti sormensa pelissä näiden viljapeltokuvioiden teilaamisten kanssa, missä niiden tekijäkandidaateille ollaan maksettu pimeästi siitä että ovat ottaneet kunnian niistä itselleen. Skeptikonkin on enää vaikeampi lähteä selittämään että joku kymmenien ihmisten joukko on senkin tehnyt keskellä yötä lautojen ja narujen kanssa tai tokihan skeptikko pystyy senkin uskomaan koska ufo-kielteisyys kuuluu kaikkien aitojen skeptikoiden repertuaariin.

Jos lähdetään tarkemmin puimaan sitä että kuka näitä viljapeltokuvioita tekee ja miksi. Sekä mikä on niiden motiivi niin useimpien tietojen mukaan niiden takana on yksi useampikin humanoidirotu joka haluaa niiden avulla pikku hiljaa herätellä ihmisiä tietoiseksi maailman tämänhetkisestä tilasta.

Tämä hollantiin ilmestynyt kuvio on Zetatalkin kanavoitujen viestien mukaan varoitus hollannin kansalle tulevien vuosien aikana tapahtuvista vesituhoista ja kun nousuvesi aikaansaa napasiirtymän jälkeen suunnattomat tuhot hollannissa. Olisi hollannin kansan aika ikään kuin lentää pois siipiensä varassa ennen kuin on liian myöhäistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.