IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨
David Wilcock oli 17.9. vieraana Project Camelotin radio-ohjelmassa, jossa hän valotti omia tuntojaan tulevista lähikuukausista. Ensinnäkin Wilcock kertoi, että koskaan aikaisemmin elämänsä aikana hän ei ole vastaanottanut yhtä paljon intuitiivista tietoa koskien lähitulevaisuudessa häämöttävää todella merkittävää tapahtumaa. Ihmiskunta on lähestymässä suurta positiivista käännekohtaa, joka manifestoituu arviolta puolen vuoden sisällä.


edellises kirjotuksessa viitattiin Pete Petersoniin, joka Project Camelotin kesäisessä haastattelussa paljasti, että Barack Obama taustajoukkoineen aikoo virallisesti tunnustaa ufojen olemassaolon maailmalle – ehkäpä vielä ennen tämän vuoden loppua. Nyt Wilcock kertoo, että hän on parin viime päivän aikana pystynyt vahvistamaan muista lähteistä Petersonin väitteen – ufosalailu on absoluuttisen varmasti lähestymässä loppuaan. Myös Wilcockin kokema ennennäkemättömän voimakas intuitiivinen informaatioryöppy viittaa siihen, että jokin tämän kokoluokan maailmaa järisyttävä muutos on aivan pian tapahtumassa.

Ensin kaatuu talous…

Sekä kulissien takana että avoimesti on vireillä laillisia ja poliittisia hankkeita, joilla negatiivinen eliitti halutaan pysäyttää. Maailmantalous on organisoitumassa uudelleen, mutta sitä ennen vanha talousjärjestelmä romahtaa, mikä vie negatiiviselta eliitiltä kyvyn painostaa ufosalailun lopettamista aikovia ryhmiä.

Talouden totaalinen romahtaminen aiheuttaa ensi alkuun tietenkin kaaoksen. Ihmiset aloittavat massiivisen kansannousun eliittiä vastaan. Michael Mooren tulevalla dokumenttielokuvalla on suuri rooli tässä kapinassa. Elokuva avaa monien ihmisten silmät näkemään, miten epäoikeudenmukaisessa järjestelmässä he ovat joutuneet elämään. Wilcock vertaa dokumenttia ”hopealuotiin, joka tappaa Illuminatin”.

Kaaos ei kuitenkaan kestä kauaa, vaan uutta talousjärjestelmää on jo hiottu kulissien takana. Osa näkee tämän Illuminatin kuuluisana juonena ottaa maailma lopullisesti hallintaansa. Todellisuudessa kyse on kuitenkin aidosti kansan hyväksi uudistetusta talousjärjestelmästä.

… ja pian sen jälkeen muuttuu kaikki

Talouden kaatumisen jälkeen seuraa maailmanhistorian merkittävin paljastus, joka muuttaa kaiken. Ufoilmiön tunnustaminen virallisesti todeksi laukaisee liikkeelle valtavan muutoksen kollektiivisessa tietoisuudessa. Ihmiset alkavat massoittain heräämään todellisuuteen. Alkaa valtava tiedonetsintä. Toki löytyy myös niitä, jotka ovat aidanneet mielensä niin vankoin ideologisin aidoin, että heille maanulkopuoliset sivilisaatiot edustavat demoneja. Tämä aiheuttanee konflikteja.

Ufosalailun loppu käynnistää myös toisen teollisen vallankumouksen. Uuden teknologian vaikutuksista maailmaan hahmoteltiin jo edellisessä blogikirjoituksessa.

Wilcock painottaa, että tämän ufosalailun lopetusta ajavan ryhmän johto koostuu maan ulkopuolisista olennoista. Ryhmän maan päällä toimivat ihmisjäsenet toimivat heidän opastuksessaan. Korkeammalle kehittyneet olennot ovat toistuvasti kertoneet maailman (todellisille) hallituksille, että salailua ei voi enää jatkaa kauaa. Viimeistään vuonna 2012 taivaalle ankkuroituu valtavia emoaluksia, jolloin totuus valkenee kaikille. Emoalusten ilmestyminen on osa vuoden 2012 ylösnousemusprosessin viimeistelyä, jossa korkeammalle kehittyneillä olennoilla on tärkeä rooli.



Koska totuus paljastuu kaikille viimeistään vuonna 2012, ei eliitillä luulisi olevan enää tässä vaiheessa syytä pimittää tietoa. Se joutuu taipumaan maailman muuttuessa – halusipa se sitä tai ei.

Kyse ei ole teknologiasta vaan tietoisuudesta

Negatiivinen eliitti on tähän asti pystynyt hallitsemaan maailmaa pimeydestä käsin, mutta valon kasvaessa ei enää ole pimeyttä, jossa piileskellä. Maa on muuttumassa synnytystuskien kautta positiiviseksi neljännen ulottuvuuden planeetaksi, jossa ei enää eliittejä ole.

Ufosalailun lopettamisessa ei ole kyse kehittyneestä teknologiasta ja sen maailmaan vapauttamisesta. Kyse on tietoisuuden muutoksesta ja värähtelytason kasvamisesta. Negatiivinen eliitti on kollektiivinen luomus, jonka me olemme itse luoneet. Rakkaudettomuus ympärillämme heijastaa rakkaudettomuutta sisällämme. Jotta oppisimme huomaamaan rakkauden puutteen sisällämme, on meidän täytynyt kollektiivisesti luoda maailmaan henkilöitä, jotka heijastavat puutteitamme. Negatiivinen eliitti on tarjonnut oppitunnin rakkaudesta. Tämän tehtävän suoritettuaan sille ei enää ole tarvetta.

Nämä ulottuvuuden vaihtoa edeltävät kolme vuotta tulevat olemaan äärimmäisen mielenkiintoisia, ja paljon tulee tapahtumaan nopeassa tahdissa. Pintapuolisesti tarkasteltuna maailma saattaa näyttää vajoavan kaaokseen eikä missään tunnu enää olevan järkeä, mutta syvemmällä tasolla tarkasteltuna kehitys kulkee suunnitelman mukaan, jota vartioivat korkeampien ulottuvuuksien olennot. Kaaosta ei koskaan päästetä leviämään ylösnousemusprosessia vaarantavaksi. Elämme koko ihmiskunnan historian merkittävintä hetkeä, ja meistä jokainen on todistamassa evoluution seuraavaa askelta – uuden ihmisrodun syntymistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.