IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

philiMaanantai 28.09.2009 07:28

Phil Schneider, hyvin urhea mies, hiljattain menetti henkensä sellaisessa mikä näytti olevan sotilastyylinen teloitus tammikuussa 1996. Hänet löydettiin kuolleena asunnostaan muovinen vesiletku edelleen kaulansa ympärille kiedottuna. Joidenkin lähteiden mukaan, häntä oli kidutettu julmasti ennen kuolemaa. Phil Schneider oli entinen hallituksen insinööri joka oli mukana maanalaisten tukikohtien rakentamisessa. Hän oli yksi kolmesta jotka jäivät eloon oltuaan tulitaistelussa joka käytiin suurten Harmaiden (avaruusolennot) ja sekä USA:n armeijan ja tiedustelupalvelun joukkojen välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa.

Toukokuussa 1995, Phil Schneider piti luennon siitä mitä hän oli löytänyt. Seitsemän kuukautta myöhemmin häntä kidutettiin ja hänet surmattiin niiden toimesta joille hän aiemmin oli tehnyt töitä. Tämän miehen viimeiset teot eivät saisi jäädä unohduksiin.


Syvällä maan alla olevat sotilastukikohdat ja musta budjetti

"Minä rakastan maata jossa minä elän, enemmän kuin minä rakastan elämääni, mutta minä en seisoisi edessänne, riskeeraten elämääni, jos en uskoisi näin olevan. Ensimmäinen osa tätä tätä keskustelua käsittelee syvällä maan alla olevia sotilastukikohtia ja mustaa budjettia. Musta budjetti on salainen budjetti joka kattaa 25% Yhdysvaltain bruttokansantuotteesta. Tämä musta budjetti syö 1,25 biljoonaa (trillion) dollaria vuodessa. Ainakin tämä summa käytetään mustiin ohjelmiin, kuten ne jotka keskittyvät syvällä maan alla oleviin sotilastukikohtiin. Tällä hetkellä, Yhdysvalloissa on 129 tällaista tukikohtaa."

"He ovat olleet rakentamassa näitä 129 tukikohtaa päivin ja öin, tauotta 1940-luvulta lähtien. Jotkin näistä oli rakennettu tätäkin aiemmin. Nämä tukikohdat ovat periaatteessa suuria maanalaisia kaupunkeja jotka on yhdistetty toisiinsa suurinopeuksisilla magneetin päällä leijuvilla junilla joiden nopeus on parhaimmillaan 2.000 km/h. Tästä aktiviteetista on kirjoitettu seita kirjoja. Richard Souder, Fil. Tri. arkkitehti, on vaarantanut henkensä puhumalla tästä aiheesta. Hän teki töitä lukuisten hallituksen virastojen kanssa maanalaisissa tukikohdissa. Idahossa niitä on 11 kappaletta."

"Näiden tukikohtien keskimääräinen syvyys on yli maili, ja ne taas ovat periaatteessa kokonaisia kaupunkeja maan alla. Niiden koko on 2,66-4,25 kuutiomailia, heillä on laserilla toimivia porauskoneita jotka voivat kaivaa tunnelia seitsemän mailia päivässä. Nämä mustat budjetit ohittavat Kongressin vallan, minkä me tiedämme olevan laitonta. Juuri nyt, Uusi maailmanjärjestys on riippuvainen näistä tukikohdista. Jos minä olisin tiennyt siihen aikaan kun minä olin siellä töissä, että tämä NWO oli mukana, en olisi tehnyt sitä. Minulle valehdeltiin kunnolla."

"Kaiken kaikkiaan, mitä teknologiaan kuuluu, jokaisena kalenterivuotena armeijan teknologia menee 44,5 vuotta eteenpäin. Tämän vuoksi on helppo ymmärtää että jo vuonna 1943 he olivat kykeneviä luomaan, tyhjiöteknologian kautta, laivan joka kykeni kirjaimellisesti katoamaan yhdestä paikasta ja ilmestymään toiseen paikkaan. Minun isäni, Otto Schneider, taisteli sodan aikana molemmilla puolilla. Hän oli alunperin U-veneen kapteeni, ja hänet vangittiin ja hän taisteli sitten amerikkalaisten puolella."

"Hän oli mukana erilaisissa projekteissa, kuten atomipommi, vetypommi, sekä Philadelphia Experiment. Hän keksi suurinopeuksisen kameran joka otti kuvia ensimmäisistä atomikokeista Bikinillä 12.7.1946. Minulla on alkuperäisiä valokuvia tästä kokeesta, ja näissä valokuvissa näkyy myös Ufoja lentelevän pommituspaikan yllä suurella nopeudella. Bikini-saaret olivat niihin aikoihin heidän hallinnassaan, erityisesti vedenalaiset alueet, ja asukkaiden karjaa silvottiin. Siihen aikaan Kenraali MacArthur tunsi että seuraava sota käytäisiin muista maailmoista tulleiden alieneiden kanssa."

"Joka tapauksessa, minun isäni teki pohjatyön teoreetikkojen kanssa tämän Philaelphia Experimentin samoin kuin muidenkin kokeiden suhteen. Mitä tällä on tekemistä minun kanssani? Ei mitään, muuta kuin se tosiasia että hän oli minun isäni. Häntä vihattiin Saksassa. Oi luvattu miljoonan dollarin palkkio kullassa sille joka surmaa hänet. Ilmeisesti, he eivät onnistuneet. Joka tapauksessa, palataanpa takaisin aiheeseemme -- maanalaisiin tukikohtiin.



Tulitaistelu Dulcen tukikohdassa

"Vuonna 1954, Eisenhowerin hallinnon alla, Liittovaltio päätti kiertää USA:n Perustuslakia ja solmia sopimuksen alien-entiteettien kanssa. Sitä kutsuttiin nimellä 1954 Greada Treaty, jossa sovittiin että sopimuksessa mukana olevat alienit saisivat siepata muutaman lehmän sekä kokeilla heidän implantti-teknologiaasa muutamiin ihmisiin, mutta että heidän täytyisi antaa yksityiskohtaiset tiedot mukana olevista ihmisistä.
Vähitellen alienit alkoivat lipsua säännöistä kunnes e lopulta hylkäsivät ne täysin. Vuonna 1979 tämä oli realiteetti, ja tämä tulitaistelu Dulcessa tapahtui onnettomuuden seurauksena. Olin mukana rakennuksessa maanalaisessa tukikohdassa Dulcessa, joka on luultavasti kaikkein syvimmällä oleva tukikohta. Se laskeutuu seitsemän tasoa ja sijaitsee yli 2,5 mailia syvällä. Juuri siihen aikaan me olimme poraamassa neljää erillistä reikää aavikolla, ja me olimme aikeissa liittää ne yhteen ja räjäyttää suuria osastoja kerralla.

Minun työni oli laskeutua reikien pohjalle, tarkistaa kivinäytteitä sekä antaa suositus mitä räjähdettä käyttää. Kun me olimme laskeutuneet pohjalle, me löysimme itsemme keskeltä suurta luolaa joka oli täynnä ulkoavaruuden alieneita, jotka tunnetaan nimellä Suuret harmaat. Minä ammuin niistä kaksi. Siihen aikaan, siellä oli alhaalla 30 ihmistä.

Noin 40 ihmistä tuli lisää sen jälkeen kun tämä käynnistyi, ja kaikki heistä kuolivat. Me yllätimme kokonaisen maanalaisen alien-tukikohdan. Myöhemmin me saimme selville että ne olivat asuneet planeetallamme pitkään, kenties miljoona vuotta. Tämä voisi selittää paljon siitä mitä on muinaisten astronauttien teorian takana."

"Joka tapauksessa, minä sain osuman rintaani heidän aseestaan joka oli laatikko heidän vartalossaan, joka räjäytti minuun reiän ja antoi minulle ilkeän annoksen koboltti-säteilyä. Minulla on syöpä tämän takia."

"Minä en ollut todella kiinnostunut UFO-teknologiasta ennenkuin minä aloitin työni Area 51llä, Las Vegasista pohjoiseen. Toivuttuani noin kahden vuoden ajan vuoden 1979 tulitaistelusta, minä menin takaisin töihin Morrison & Knudsonille, EG & G:lle sekä muihin yhtiöihin. Area 51:llä, he testasivat kaikenlaisia uteliaisuutta herättäviä avaruusaluksia. Kuinka monelle Bob Lazarin tarina on tuttu? Hän oli fyysikko joka teki töitä Area 51:llä, yrittäen tulkita yhden tällaisen aluksen työntömoottoria.

"Nyt minä olen hyvin huolissani Liittovaltion aktiviteetista. He ovat valehdelleet yleisölle, jarruttaneet senaattoreita, ja kieltäytyneet kertomasta totuutta koskien alien-asioita. Minä voin jatkaa ja jatkaa.

Minä voin kertoa sinulle että olen melko nyrpeä. Äskettäin, minä tunsin erään joka asui lähellä minua Portlandissa, Oregonissa. Hän oli töissä Gunderson Steel Fabricationissa, jossa he rakensivat junanvaunuja. Nyt, minä tunsin tämän kaverin 30 vuoden ajan, ja hän oli eräänlainen hiljainen kaveri. Hän tuli tapaamaan minua eräänä päivänä, kiihtyneenä ja hän kertoi minulle: "He rakentavat vankien kuljetusvaunuja." Hän oli hermostunut. Gundersonilla, hän sanoi, oli sopimus Liittovaltion kanssa rakentaa 107.200 kappaletta täyspitkää junanvaunua, jokaisessa 143 paria kahleita. Tässä valtaisassa projektissa on mukana 11 alihankkijaa. Kerrotaan että Gunderson sai yli 2 miljardia dollaria tästä sopimuksesta.

Bethlehem Steel ja muut teräsyhtiöt ovat mukana. Hän näytti minulle yhden näistä junanvaunuista ratapihalla pohjois-Portlandissa. Hän oli oikeassa. Jos sinä lasket 107.200 x 143 x 11 sinä saat 15.000.000. Tämä on luultavasti niiden ihmisten lukumäärä jotka ovat eri mieltä Liittovaltion kanssa. Enää sinä et voi äänestää ketään näistä ihmisistä pois virasta.

Meidän nykyinen hallintojärjestelmämme on "teknokratia", ei demokratia, ja se on myös feodalismin muoto. Sillä ei ole mitään tekemistä Yhdysvaltain tasavallan kanssa. Nämä ihmiset ovat jumalattomia ja he ovat lainsäädännön kautta kieltäneet rukoilemisen julkisissa kouluissa. Sinä voit saada 100.000 dollaria sakkoa ja kaksi vuotta vankeutta mikäli sinä rukoilet koulussa.

Minä uskon että Liittovaltio on käynnistämässä pelinavauksen Yhdysvaltain kansalaisten orjuuttamiseksi. En ole kovin hyvä puhuja, mutta aion pitää suuni auki kunnes joku ampuu minut, sillä se on sen arvoista puhua ryhmälle kuten tämä, näistä julmuuksista."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.