IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Naiseus.Perjantai 15.02.2013 00:36

On yksi asia minkä mä koen painaneeni maton alle aina uudestaan ja uudestaan- pois omasta tietoisuudesta.

Nimittäin häpeä omasta naiseudestani. Ja tiedänpähän kuka sen on muhun istuttanut. Varmaan ei tarvitse edes mainita.

Mutta ehkä siihen on muitakin syitä. En pääse niihin nyt käsiksi.

Miten se sitten näkyy?

Arvostan liikaakin miehistä voimaa, aggressiota ja kovuutta. Helposti asiat on liian "lässyjä". Herkkyys on yhtä kuin heikkoutta. En itke koskaan. En, vaikka olisi aihettakin.

Naiselliset jutut kiehtoo mutta samalla ne tuntuu hirveen turhilta, naurettavilta, "ämmien hömpötyksiltä".

Oman ahdistukseni leimaan hysteriaksi; eräs opetti mulle että paniikit, ahdistukset, loukkaantumiset ja surun tunteet on aina pidettävä visusti piilossa. Ne on halveksittavia tunteita- ja vain naisille tyypillisiä.

Tämä henkilö puhui halventavaan sävyyn myös kuukautisista. Koska meillä on ne, emme voi olla rationaalisia olentoja. Olemme tunteidemme armoilla olevia epäloogisia hormonihirviöitä.

Jos olemme pahoittaneet mielemme ja haluamme sen miehelle ilmaista, nalkutamme. Nalkutamme, koska meillä on "ne". Nalkuttamisen ilosta, emme aiheesta. Ja mies pistää meidät takaisin raiteilleen uhkaillen ja raivoten.

Seksuaaliset tunteet tekee meistä lutkia. Naisen pitäisi olla hiljainen, pidättyväinen ja haluta seksiä vain miellyttääkseen miestään. Siinäkin kiihottuen vain jostain romanttisesta latauksesta.. (voi jeesus...).

Naiset ei tietenkään tiedä mitä ne haluaa. Etsivät kusipäitä ja renttuja itselleen. Tai jonkun jolla valtaa ja rahaa joka elättäisi. Nainenhan haluaa vain hyväksikäyttää miestä, häikäilettömästi.

Naisen genitaaleistakin puhutaan rumemmin kuin miesten. Eipä ihme että monet naiset ei ole koskaan masturboineet- vagina on likainen, häpeällinen, "taatusti pahanhajuinen", limainen, ällöttävä. Siihen ei tule koskea.

Jo päiväkoti-iässä sain ensimmäisen orgasmin unen aikana; myöhemmin ala-asteikäisenä tuli klitoristuntemukset joita häpesin ja pelkäsin. Olin varma että minussa on jotain vialla. Olen sekaisin. Viallinen. En edes tiennyt mikä klitoris on.

Ei sopinut tytölle ominaiseen kiltteyteen ja pidättyväisyyteen voimakkaat seksuaaliset tuntemukset. En uskaltanut kertoa kenellekään vaikka mieli teki. Sulkeuduin omaan maailmaani ahdistuneena ja peloissani.

Edelleenkin aikuisena omat sukuelimet ällöttää. Kokisin taatusti että penis olisi "puhtaampi". Ja tätä tunnetta ei suihkussakäymiset poista. Yritetty on.

Iän karttuminen tuskin helpottaa. Vanhempi nainen on "kääkkä". Sellainen reppana joka ei miesten maailmassa pärjää vaihdevuosioireidensa (ja oletetun huonommuudensa) kanssa mutta jolla ei enää ole seksuaalistakaan valtaa miehiin. Ei oikeastaan yhtään mitään.

Selailee jotain Kodin Kuvalehteä ja koittaa toipua erosta. Mies kun lähti nuoremman perään.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.