IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Arki alkaa vihdoinkin :)

Selaa blogimerkintöjä

Apteekkiin ja lenkkeilyä.Maanantai 08.07.2024 04:41

En herännyt viime yönä vaan sain nukuttua onneksi koko yön jaksaa taas tämän päivän eilenä nukuin päivällä päikkärit kun oli aikaa. En lähtenyt lenkille eilenä koska oli sateinen päivä, mutta kävin tokmannilla ostin vessapaperia ja hammastahnaa. Tänään on aika rento päivä alan kohta pesemään pyykkiä ja menen apteekkiin hakemaan lääkkeitä pitää hakea leponexia ja karpalokapseleita alkaa olla lopussa molemmat. Menen sähköpotkulaudalla niin pääsee sillä taas ajelemaan onneksi on luvattu hyvä säätä aijon tehdä noin 40 minuutin lenkin tänään niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Yritän taas lähteä liikkeelle etten jää vaan sohvalle makoilemaan. Mulla oli aamukahvina tänään vihdoinkin lidlistä ostettua intenso nimistä kahvia mikä vaan maksaa alle 3 euroa paketti. Mun mielestä se on todella hyvää ja halpaa parempaa kuin joku kulta katriina kahvi. Juon aamukahvin aina mustana mä en todellakaan laita mitään maitoa siihen sekaan koska sitten se maistuu mun mielestä pahalta. Olo ja fiilis tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä toivon että on tulossa mukava viikko ja että näkee parhaan kaverin sitten viikonloppuna.
Olen niin kaivannut sen seuraa ollaan soiteltu paljon toisilemme ja sillä on onneksi kaikki ihan hyvin. Sain eilenä maksettua vuokran ja laskin että hyvin rahat riittävät tälle kuulle nyt kun en shoppaile yhtään mitään. Päätin että en shoppaile ainakaan pariin kuukauteen ja en enää tänä kesänä osta enempää kesävaatteita koska niitä aika paljon tällä hetkellä olen todella tyytyväinen mun mekkoihin mitkä ostin tänä kesänä aina ihania ja sai halvalla. Ajattelin sitten ostaa syksyllä uusia housuja koska mä omistan vaan tällä hetkellä legginsejä.
Katsoo jos Cubus liikkeestä löytyisi housuja siellä myydään aika hyviä tai sitten menee taas New Yorkeriin sieltäkin löytyy varmasti. Katsoin myös että uusia huppareita en tarvitse koska niitäkin mä omistan aika monta. Niitäkin tulee aina ostettua jos löytää kivoja mä rakastan huppareita. Otan aamulääkkeet nyt ja vien pyykit sekä alan tässä kuuntelemaan jotain hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä varmasti ihanaa kun ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.