IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Joskus pitää jaksaa purkaakinMaanantai 19.12.2005 03:52

Nukuin puoli kahteen ja soitin heti herättyäni Tiina K:lle. Aku oli siinä vaiheessa juossut 27km ja tytöt olivat melko hysteerisiä. Se oli hyvä tapa aloittaa päivän, olin itsekin sitten jo heti herättyäni hyvällä tuulella.

Aku juoksi kaikenkaikkiaan 45 km ja iltapäivällä vilkkutaxi haki meidät keskustaan pitämään palaveria. Leikin reporteria, kaivoin vanhan Länskäri-lehtiönkin ollakseni uskottavampi. En tiedä vielä, mihin saan juttuni myytyä. Tuli taas hirveä hinku kirjoittaa.

Olen neulonut sormeni kipeäksi, tehnyt pizzaa Bärren kanssa ja katsellut telkkaria. Ilkka voitti Idolsin ja minä olen iloinen.Koska en ymmärrä juurikaan mitään musiikista, en tiedä, osaako hän laulaa. Mutta ainakin suomalaiset teinit sai hyvää esimerkkiä näyttävän idolin.

Huomenna [tai siis tänään] on pakko lukea taas tenttiin. Koulun tilavarauslista läytti epäinhimillisen tyhjältä tän viikon osalta. Siellä ei käytännössä katsoen ole enää muita kuin me. Miksi muut lomailee, mutta me ei?! Toisaalta, pidän mielelläni nämä hullut ihmiset vielä kolme päivää kauemmin ympärilläni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.