IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Olen pakannut, paketoinut viimeset lahjat, tehnyt viimeiset kortit, siivoskellut... ihan hetkeksi tuli hyvä mieli, kun tuossa neuloin villasukkaa nro 2 [purin muuten ensimmäistä ihan pikkaisen ja korjailin pahimmat virheet, nyt se on taas valmis] mutta taas on ikävä mieli kun katselen vieressä olevaa, pakattua urheilukassia. Tästä kerrostalokaksiosta on tullut tosi nopeesti koti ja tuntuu hassulta lähtee pitkäks aikaa pois. Tai niin, kahden viikon päästä olen jo varmaan taas täällä -> shoppailmaan Helsinkiin alennusmyynteihin, mutta silti. Ja tiedän, että kun pääsen Pyhärantaan, oon taas ilonen siellä.

Tänään on vaan ihme ärsytys-päivä ollut. Koulussa kaikki meni ihan hyvin vielä. Meillä oli tiimitentti, joka kyllä tuntui lähinnä pelkältä vitsiltä. Syötiin Domino-keksejä ja keksittiin Liisalle ja Matille opinnäytetyösuunnitelma. Ihastuttavaa. Mutta kotona aloin stressata lahjoista ja korteista [ekaa kertaa tänä vuonna - luulin jo, että selviäisin ilman], pyykkikone teki ihme temppuja ja mulla oli sen kanssa leikkimisen jälkeen nälkä ja vilu. Makasin peiton alla puol tuntia, kyllä se hetkeks helpotti. Pyykkikonekin alkoi toimia ja saatiin kuulla pyykinkuivaushuoneessa, että meidän talossa on lenkkisauna näin tiistaisin [miksei kukaan ole kertonut aiemmin?!?].

Mutta ehkä tämä tästä vielä. Tätä päivää on sentään vielä lähes vartti jäljellä :) Menen nyt keittämään glögiä [pitkästä aikaa] ja aiemmin illalla tehtiin torttuja. Syön ja menen nukkumaan. Huomenna Sallan kyydillä Raisioon ja sieltä bussilla torstaina Raumalle, josta iskä hakee mut kotiin. Kyllä tästä varmaan hyvä joulu tulee. Olen jaksanut siihen uskoa 19 luukun verran, 20. luukun kohdalle vain sattui hieman huonompi päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.