IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Ostan ruotsalaisen miehen"Tiistai 17.01.2006 02:28


Eilen oli kai sunnuntai. Vaikka tän mukaan olis ollut maanantai eilen ja tänään tiistai, mutta galleria selvästi vain yrittää huijata mua.

Siispä eilen eli sunnuntaina tehtiin Bärren kanssa juustokinkkuaurajuustojotain pastakastiketta, johon tykästyin. Pitää alkaa kokata useammin ennalta tuntemattomia ruokia. Ruuan jälkeen valitsin ripsarin ja hiustenkuivauksen väliltä hiustenkuivauksen ja lähdettiin kyläilemään Eijalle, joka vanheni samana päivänä. Oli mukava nähdä loman jälkeen ja Eijan tarjoilut maistuivat.

Olin junassa matkalla kotiin [olemme laiskoja] kun Salla soitti ja pyysi vaalivalvojaisiin. Sinne siis Salla meidät sitten haki. Kudottiin, herkuteltiin ja jännättiin vaalien tulosta. Niin ja harrastettiin jääkaappirunoutta. Salla oli kiltti ja lupautui heittämään meidät myös kotiin. Järvenpään keskustassa auton vaihdekeppi sanoi kuitenkin yhteistyösopimuksensa irti ja päästiin työntöhommiin. Onneksi parkkipaikka ei ollut kaukana ja liikenne siinä puol yhentoista aikoihin illalla melko olematonta. Soitettiin jälleen Roope apuun, ja auton hinaus saattoi alkaa. Ja loppua jälleen siihen samaiseen risteykseen - hiunausköysihässäkkä katkesi. Joten taas työntämään, uusi hiunausköysi huoltoasemalta ja uusi yritys. Tällä kertaa päästiin Sallan pihaan ja Roope heitti vielä meidät jamppalaisetkin kotiin. Onneksi sellasia ihmisiä on vielä olemassa. Mutta oliphana lopetus lomalle...

Yhään ei ois kiinnostanut tänään lähteä kouluun. Useimmiten sitä odottaa, että näkee joululoman jälkeen kavereita. Mutta kun heitä näki nyt lomallakin, niin ei oikeastaan ollut mitään, mitä odottaa. Selvisin kuitenkin hengissä tästäkin koulupäivästä ja olin kyllä jopa aidosti kiinnostunut iltapäivän luennoista.

Koulun jälkeen käytiin Prismassa ja Salla keksi kutsua meidät illaksi syömään korvapuusteja. Joten illan ohjelma: työhakemuksen kirjoittelua, lenkki Miran, Bärren & Moorian kanssa ja sitten jälleen Sallalle. Siellä sai jälleen kerran nauraa. Hassuja ihmisiä nämä Martat ja melkein-Martta miehemme. Uhkasin ostaa ruotsalaisen miehen, vaikka oikeasti puhuin juuri Jennan kansa siitä, etten juuri nyt mitään miestä kaipailekaan. Mutta yhä vain näköjään puheenaiheet on samat. Mutta samapa tuo, olen liian väsnyt ajatellakseni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.