IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Ja ne matkustaa pois..."Torstai 22.02.2007 03:30


Minä ja entisen viisaudenhampaani tyhjä paikka suussa parannumme hiljalleen. Voin taas hymyillä, nauraa ja syödä, sekä pestä hampaatkin melkein normaalisti. Päivä päivältä ajattelen vähemmän epäolennaisia asioita ja enemmän olennaisia asioita. Ichi on japaniksi yksi, yksiössäni on 20 neliömetriä ja miehet tekee edelleen Japanissa pitkää työpäivää. Eikä sitten muuta ajateltavaa.

Ryttylä oli kumman hiljainen sunnuntaina. Olimme jumiksessa, jumitimme kauan kahvilla ja teimme lenkin, liian vähissä vaatteissa kaikki varmaan. Hengailin välillä tuttujen ja turvallisten ja välillä taas kummien tyyppien kanssa. Ryttylässä tuntuu olevan loputtomasti mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. Tavallaan kai pidän siitä. Ainakin sunnuntaini oli hyvä päivä, vaikka Idols-tuloslähetystä katsoikin vain kolme ihmistä.

Nukuin kaksi tuntia ja 3.30 lähdimme lentokentälle. Auto ei ollutkaan iso, mutta mahduin silti mukaan. Oli kummaa jättää ne kaksi sinne. Haluaisin itsekin jo lähteä. Nukuin taas pari tuntia ja lähdin sitten kohti kotia. Matkareitti poikkesi välillä Ryttylän asema - Huittisten asema melko paljon siitä, mitä olin suunnitellut. Muistin aikataulut väärin. Onneksi äiti katsoi nopeasti uuden reitin mulle ja olin 13:05 Raumalla, aivan kuten oli suunniteltukin. Ensimmäinen bussi oli jääkylmä ja kaksi seuraavaa myöhässä. Olin kiitollinen Sallasta, joka soitti ja mukavista kahvioista.

Äiti haki Raumalta. Käytiin kaupassa ja ajettiin Laitilaan. Hammaslääkäri sanoi, että haavani on parantunut loistavasti ja kaikki, mikä minusta tuntui suussani ylimääräiseltä ja pelottavalta, oli normaalia. Huoh. Nyt suussani on yksi hammas vähemmän oikealla puolella kuin vasemmalla. No, en kai koskaan ole ollut kovin tasapainoinen ihminen.

Kotona nukuin päikkärit ja söin isän tekemää makaroonilaatikkoa. Illaksi menin Merille. Meillä oli pitkästä aikaa tyttöjen ilta. Käytiin luistelemassa, herkuteltiin ja pelattiin. Voitin monta junapeliä, ja Eurooppa on ehkä paljon kivempi kuin Amerikka [mikä yllätys!]. Nukuttiin Merin ja Veeran kanssa siskonpedissä. Heidän keskellään oli turvallista olla. Riitti, että sain olla siinä. Ja Meri kysyi siitä, mistä halusinkin kertoa. Ja minusta tuntuu, että hän ymmärsi, vaikka kerroinkin vain lyhyesti. Aamupala oli hyvä ja ulkona paistoi aurinko.

En tiedä mihin iltapäiväni / iltani katosi. Katsoin telkkaria, leikkelin laulun sanoja ja join monta kuppia kahvia. Mikko oli palannut Thaimaasta, ja sillä oli hienoja kuvia ja vaatteita. Äiti oli tehnyt laskiaispullia. Menin nukkumaan kai melko ajoissa.

Tänään nukuin kymmeneen. Olin yöpaidassa ruokaan asti. Luin ja makasin peiton alla. Nautin. Kolmeksi menin Raumalle. Ensin Hennalle ja sitten Sarille. Join monta kuppia teetä ja tykkäsin. Sarin sohva on yksi niistä parhaista, vaikka se haluiskin uuden. Minä viihdyn hyvin vanhallakin.

Kotona käytiin äidin kanssa saunassa ja tehtiin pizzaa. Katsottiin hömppäleffa. Osasin olla aika hyvin ajattelematta!

Jo nyt on vaikeaa olla, jos / kun ystävällä on joku hätä ja voit vain lähettää tekstiviestin, jolla ei oikeastaan osaa lohduttaa yhtään. Oikeasti haluaisi istua vieressä, olla hiljaa ja kuunnella ja.. niin, olla vaan. Ei voi oikein lähettää tyhjää tekstiviestä osoitukseksi siitä, että "kyllä mä kuuntelen, en vain löydä oikeita sanoja, mutta olet rakas, toivottavasti tiedät sen". Sitä pelkään eniten lähdössä. Sitä, ettei voi olla läsnä kun haluaisi. Odotan jo valmiiksi kirjeitä ja sähköposteja, mutta tiedän, että tulee tosi voimaton olo, kun saa kuulla viikko / -ja sitten tapahtuneista jutuista, joiden aikana haluaisi olla kuuntelevana korvana ja olkapäänä johon nojata. Eikä vain suruissa, vaan myös iloissa. Toivottavasti he kuitenkin tietävät olevansa tärkeitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.