IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Ystävänpäivänä 2006

Ystävänpäivänä 2003 istuin Brasilian kodissani ja mietin, miten oma ikäluokkani tanssi vanhojen tansseja. Ajattelin ystäviäni Suomessa ja ikävä oli iso. Mutta tykkäsin myös olla siellä, missä juuri silloin olin. Kaikkea ei voi saada ja valintoja on tehtävä.

Tänä vuonna olin jälleen kaukana "oikeista ystävistäni". Mutta minulla on täälläkin ihmisiä, joista on tullut lyhyessä ajassa hyvin tärkeitä. Vietin siis mielelläni tätä päivää heidän kanssaan.

Teimme Bärren kanssa korvapuusteja ja Eija tuli meille saunomaan. Söimme pullia ja joimme saunalimsaa.

Illalla Salla haki mut Pajalaan. Katsottiin Sallan, Roopen, Tomin ja Artun kanssa jääkiekkoa. Olen Sallalla melkein kuin kotonani. Jäätiin Sallalle pidemmäksi aikaa kuin kukaan oli suunnitellut; saavuttiin keskustaan vasta puolilta öin. Oikeastaan koko ilta / yö vähän venähti pidemmäksi kuin olimme Sallan kanssa suunnitelleet. Olin kotona vasta varttia yli neljä. Tove tuli toivottamaan tervetulleeksi. Kämppä, jossa on tollainen suloisuus, todella tuntuu kodilta.


Eilen.

Nukuin 2,5 tuntia, joten kouluun lähteminen ei kiinnostanut yhtään. Teki mieli nukkua koko päivä. Mutta huonoihinkin päiviin mahtuu valopilkkuja. Niitä eilen:

Tiimimme. 2/3 tiimistä oli nukkunut hyvin vähän. Silti aikuisuus-esityksemme meni hyvin. Vain minä repesin. Mutta voimme kait leikkiä, että se oli itkua.

Hullu sekaisin kirjoittelu ruutupaperille. Hymyilytti taas. Sallaliini on höpsö.

Bärreliinin tapa herättää päiväunilta. Kun väsyttää ihan mielettömästi, eikä tippaakaan kiinnostaisi herätä ripustamaan pyykkejä kuivumaan, ei ole iloisempaa tapaa herättää kuin laitata pieni koiranpentu asialle.

Sallaliinin ja Bärreliinin kanssa vietetty ilta. Lopulta vain makasin sängylläni ja nauroin.

Iltateetä juodessa ei enää harmittanut lainkaan.

[Btw, huonoina päivinä piristyttävät ihmiset ovat ehdottomasti liini-päätteensä ansainneet.]


Tänään.

Oli jo paljon parempi päivä. Vaikka moni asia harmittikin, olin melko hyväntuulinen läpi päivän. Puheviestinnän tunnilla sai nauraa. Koulun jälkeen kävimme istuimme Tiinan kanssa kahvilla, pieni irtiotto arjesta. Puhuin puhelimessa / Skypellä Merin, Suskin, Sarin ja Jonskun kanssa. Teki hyvää. Hassuja ovat ja taas on ikävä. Sain lähetettyä pari sähköpostiakin, joiden lykkäämistä olen lykännyt ja lykännyt. Ihan hyvä päivä siis. Nyt iltateetä ja mahdollisesti suht ajoissa nukkumaan.

Huomenna alkaa taas viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.