IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 16.02.2008 20:05

Tää on sit vaikee.....kun mun mielestä niin moni sellanen asia on aivan luonnollista ja normia joka useimpien mielestä ihan kummallista ja ihmeellistä. Ni on aika vaikee päättää sanonko mikä on mun mielestä kummallista vai muitten mielestä. Jos puhuisin omasta mielestäni käsin, niin joha. Ehkä. Vaikkei sillä sinänsä kai niin väliä. Joo. Eli tällänen haaste pykättiin mulle:

HAASTE:

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Mun on laitettava pyykit kuivumaan niin että sukat on pareittan ja jos teline jää puolityhjäks niin pyykkien on mielellään oltava suhtkoht symmetrisesti aseteltu. Mut tää ei oo aina tää homma. Tai siis pareittain joo aina...ja oikeestaan symmetrisesti...ni oha. Aina.

2. Analysoin kaikkea hirveästi. Kai liikaa. Jos alan ilmaisemaan jotain asiaa, päätelmääni, tai muuta pohdiskeluni kohdetta, se on esiteltävä joka puolelta, täsmällisesti ja monipuolisesti. Mahdollisuuksien mukaan. Mutta tämä kai on ihan hyvä homma. Vaikka eihän tässä haasteessa haettukaan paheita, sinänsä. Joten miksi taas teen näin?

3. Suunnittelen usein omia hautajaisiani. Olen miettinyt kaikki yksityiskohdat tarkasti, mielessäni kirjoittanut ohjeet läheisilleni. Pohdin usein että pitäisi ihan oikeasti kirjoittaa ne. Ainakin toiveeni siitä miten suhtautuisivat lähtööni ja tietenkin kuinka menetellä enempi tai vähempi vähäpätöisen omaisuuteni kanssa. Ja kertoa missä on mikäkin paperi tms jotta saisivat kaiken hoidettua mahd helposti. Ja ei, älkää vain luulko että pohtisin kuolemaa siksi, että olisin masis tai haluaisin päättää päiväni tai olisin muuten synkkä, nohou. Päinvastoin. Noh, tämän ymmärtänevät vain jotkut, valitan.

4. Nautin jostain kumman syystä jotenkin jännästi hirveesti aina kun joku samppoopullo, jauhopussi, mikä purnukka tai puteli milloinkin tyhjenee ja loppuu. Kai se on sitä tarvetta saada kaikki ojoon ja järjestykseen. Saa tilaa uudelle. Entiä. Materiasta luopumisen halu tms.

5. Ehehhhhhehhahahahhhahaa ohohohoo hahahaa ettepäs tiiäkkään =DDD Hohohoohohoho =D Voi jos vaan tietäsitte =DDDD Vaan enpäs kerro. Voi ois niin paljon kaikkea..mut kaikkea ei sovi kaikkien tietää. Heha. Miettikääpä sitä. Kärsikää. Arvailkaa. Vaan ettepä vaan tiiä =DD Buahahahaa......



Haastan: pätkiz, Kirppu72, neanderi, k´reX^, Madhava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.