IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 00:00

Uskomatonta miten voi joku olla irti ihan kun pesee täkkiä =OOOOOOOO

No kas kun piti pestä yks sellanen niin hirveen tuuhee ja pehmeä ja iso täkki, ettei sitä olis pesukone jaksanu pyörittää, ni survoin lasten ammeeseen. Just just ensinnäkin mahtu siihen... No. Sehän oli sit märkänä niiiiiiiiiiiiiiin painava etten jaksanu nostaa. Siis no chääns. Ni sitä piti siinä ammeessa nurkka kerrallaan nostella ja väännellä, ja nyrkillä piti survoo ja möyhiä...ni sit väsy nyrkkiki. Ei muuta ku helmat korviin ja viininpolkijaa leikkimään. Iha jees.

Mut sitte tuli aika alkaa huuhtoon sitä. OMG!!! Ihan hirvee homma!!! No alko tympästä ni jätin täkin lilliintyyn joksi aikaa....ja unohin. Siinä välillä...ai nii!!!!! Siinä välillä meille tuli uus kirjahylly!!! Sellanen Acacia-sarjan vitriinimalli. OMG!!! Ai olinko vähä irti sen kaa ja oooo miten tulvin taas rakkautta ja kiitollisuutta rakkaalleni =DDDD Ni siinä sitte heti hyökkäsin järjesteleen noita kirjoja (niitä on aika paljon) hyllyyn. Ja niitähän ei voi laittaa miten sattuu, vaan aihepiireittäin ja siististi kokojärjestykseen vielä. OM. Ni tuo Konsta-poika halus auttaa. Se on niin kultanen, herttanen, sympaattinen ja auttavainen. No....eh...olihan siitä apua... (no itseasiassa ei ollut...ihan hirveesti tilanteita ja kohellusta ja kaikki kirjat ihan sekasin ja mulla hiki...).

Ni sitte muistin sen täkin. Huh. Ois pitäny poika saaha kylpyyn ja täkki eka alta pois. No mut siinähän kävi niin, että poika hoiti viininpolkijan homman ja tsiisös miten voi olla joku siis irti!! Enpä ois saanu tostakaan täkin pesusta niin paljoo iloo ja naurua irti jos ei ois tota ihmepoikaa tossa. Käsittämätöntä, ei voi sanoin kuvailla. Mut voin kertoa että vaatteet kastu totally ja hiki tuli. Mut nyt on täkki pesty, ja ne kirjatki mahtu tonne kaappiin. Sittenki. Melkein. Ja vielä rakkaanki kirjat! Meillä on muuten ihmeen samanlaisia kirjoja.... =)

Että on tää ollu taas ehana päivä. Awwwwwww =) Ja miten toi kaappihylly on just ku tehty tohon!!!!

Ouuu jea! Ja nyt sohvalle perheen kaa rauhottuun =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.