IRC-Galleria

kumkwait

kumkwait

maastamuuttaja

Blogimerkintä

« Uudempi -

Perjantai 13.Lauantai 14.11.2009 17:01

Perjantaina oli siis koko viikon ainoa vapaa-iltani. Siis ainut ilta kun voin mennä yhtään minnekään, ja näin se sitten sujui:

1. Istun tyytyväisenä koneella, luen vähän Fakea sivusilmällä ja mietin että kohta pitäis varmaan ruveta valmistautumaan. Yhtäkkiä oven ulkopuolelta kuuluu Elken ääni: hei mä meen nyt oo sitten Paulin kanssa. HEI HETKINEN, einen Moment bitte. Siis mihin asti. Elke ei kuulemma ole tulossa kotiin ennen aamuyötä, ja kysyy, ai oliko sulla jotain menoja. No ööh joo, sanoin eilen että menen tänään Soffialle kotipippaloihin. No mihin aikaan sun pitää mennä. sitten kun olen valmis, viimeistään 9 meinasin olla menossa. Elken ratkaisu: se ottaa Paulin mukaan ja mun pitää hakee se kymmeneltä. Mikä tarkottaa että pääsen ratikkaan kello 23 ja olen kaupungissa puoli kakstoista. JUST NÄIN.

2. No ei kun sitten uuteen junaan ja Soffian kämpille. Kaikki tytöt ihan umpihumalassa, ja Soffian joku järjettömän rasittava islantilaiskaveri ihan töttöröö. Ai me lähdetään kaupungille okei, tulin 2 minuuttia sitten. Matkan aikana se töttöröö kaveri kertoo mulle samat kännijutut kymmenen kertaa, aina naama sentin päässä omasta naamavärkistä. Joo jesh kun on hyvä fiilis.

3. Okei viimein ollaan sitten irkkupubissa ja sitten sinne tulee Victor joka sanoo että Tahmina ottaa lukua jossain puistonpenkillä. Lilja sä oot selvinpäin, tuu auttamaan. No okei, lähden ilman takkia ja kamoja kun luulen että se on lähellä. Ja paskan marjat, vielä Rheinin rannassa niin että tuulee mahollisimman paljon ja mulla on vaan kauluspaita. ja sortsit. Tahmina herää hei, missä sä asut. AI hildenissä okei mikäs juna. okei eli pitää päästä hauptbahnhofille, moneltas se aina menee se sun junas. Joo 46 yli. Kello on siis tässä vaiheessa yksi. No niin Tahmina nyt lähetään. Lopulta päästään Heinrich-heine-alleelle ja sieltä ratikalla hauptbahnhoffille. Kun saadaan Tahmina istutettua oikeeseen junaan ja mennään ulos niin ikkunasta näkyy kun se oksentaa käsilleen. NAM. Kello on kaksi.

4. Takaisin Fattys'iin ja soffian entistä humalaisemman kaverin viereen istumaan. Soffia alkaa kolmen aikaan itkemään kun Molly on lähdössä kotiin ÚSA:an huomenna ja ne ei näe enää koskaan. Joo kaikki okei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.