IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

Home, sweet homeMaanantai 22.06.2009 19:56

Kyrsällä päähän: eilinen oli ihan kamala :DDDD Ja olo on nyt ihan kamala, mutta muuten oli ihan parasta. Hauskaa, kivaa, ihanaa, kipeetä. En ymmärrä miten kukaan onnistuu ajamaan 300km matkan mennessä 6 tuntiin ja takaisin tullessa 8 tuntiin. Tosin minä olinkin kuskina molemmilla matkoilla, että lähdetään siitä, vaikka Ilse ohjasikin meidät harhaan (onneksi, sillä ilsen ajonopeudella ei ehditty niin pitkälle kuin minun nopeudella oltaisiin menty). Mutta syytetään navigaattoria, joka selkeästi vittuuntui meihin, ja ohjasi väärään Jokelaan (Mikkeli ja Joensuu lähestyivät pelottavan nopeasti :D).

Enkä edes melkein nukahtanut rattiin enkä edes melkein ajanut kivaa pientä kolaria enkä edes ollut loppumatkasta niin vitulla päähän että meinasin vaan kääntää auton päin lähintä puuta ja luovuttaa. Ei, oli kivat matkat.

Tämän vuoden itse Nummirock puolestaan oli loistavampi kuin viime vuonna, tai ainakin omalla tavallaan. En ollut överit missään vaiheessa, kävin katsomassa kaikki bändit jotka halusinkin, ja myös niitä joista en koskaan ollut kuullutkaan. Piteissä tuli pyörittyä huolella, ja tulos on se, että mie linkkaan, silmä mustana, keho mustelmilla ja naarmuilla, jokaikinen lihas särkee, napa on ihan kuollut ja tulehtunut ja smiley revitty irti. Ei se mitään, oli hauskaa. Parasta ehkä on se, että muistan aivan kaiken eikä missään vaiheessa ollut mitään krapulan tapaistakaan. Ja Nirvana tribute oli omasta mielestäni paras koko festareilla!

Ja minä haluan paidan, jossa Stalin panee Hitleriä (kiitos Antti ideasta: "miksi ihmessä sä ostit Stalin-paidan?"). Ja haluaisin ehkä takaisin <3

Ai niin joo, ja vieläkin ihan kuningas-olo, kiitos Villen kaverin :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.