IRC-Galleria

Angelus

Angelus

-Nyt täytyy hiipiä varpaillaan, joka nurkan taa onkin päässyt perkeleitä-

HohooMaanantai 18.05.2009 16:42

Tänään sitten käytiin ultrassa ylävatsan alue tutkituttamassa ja eipäs löytynyt sappikiviä, mutta sappirakko toimii yliaktiivisesti eli se päästää ihan liikaa sappea. Normi määrä on puolisen desiä vuorokaudessa, mutta mun sappi falskaa jotain puoli litraa vuorokaudessa. :D Lisäksi sydämessä löytyi jotain poikkeavaa, mutta siihen ei puututtu kun olin sapen takia siellä lääkärissä.

Lopputulos oli se, ettei ne ilmeisesti aio leikata koko paskaa mitenkään. Ja kaikista päivittäisistä ja kivuista huolimatta tämä tarina päättynee "Ja hän eli onnellisena helvetisti kärsien lyhyen elämänsä loppuun saakka" koska tälle ei siis aiota tehdä ilmeisesti yhtään mitään. Kuulemma kotihoitoa, mutta mitä v*ttua se kotihoito sitten on? Olen kokeillut kaikki keinot. Pelkkä paljaan makaroonin syöminenkään ei vie sitä kipua pois. :D

Sitäpaitsi sappeen liittyvää ruokavaliota jouduin yläasteen aikoihin jo noudattamaan eli lähes 15 vuotta sitten eikä sekään vienyt niitä kipuja pois. :D Mikä sitten vie jos ei ruokavalio ja lääkkeet?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.