IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

nippelitietoaPerjantai 10.07.2009 07:30

Maa-planeetan ja oman aurinkokuntamme historia on poikkeuksellisen värikäs. Maan nykysivilisaation olosuhteet ovat jatkoa kehitykselle, joka sai alkunsa aikaisemmin kuin useimmat osaavat edes kuvitella. Seuraavassa esitetään pelkistetty tiivistelmä tästä kehityskulusta aloittamalla Ran omasta historiasta.

Ran oma kehityshistoria

Ra on siis 6D-entiteetti. Hän aloitti oman kehityskulkunsa omassa aurinkokunnassamme, Venuksella. Venus oli 3D-planeetta noin 2,6 miljardia vuotta sitten, jolloin Venuksen pinnalla oli Maan kaltaiset olosuhteet.

Venus oli paljon tasapainoisempi 3D-planeetta kuin Maa nykyisellään. Venuslaiset eivät olleet kehittäneet lainkaan rahajärjestelmää eikä kaupankäynti ollut yliaktiivista kuten Maassa. Ran mukaan juuri rahajärjestelmä ruokkii ahneuden ja vallanhimoa Maassa. Toisaalta rahajärjestelmä on myös seurausta vallanhimosta.

Venuksella sielujen sadonkorjuu sujui odotusten mukaisesti. Yleensä ensimmäisen 25 000 vuoden syklin jälkeen 20 % on kypsynyt 4D-kokemukseen. Näin tapahtui. Toisen 25 000 syklin jälkeen kypsiä on vielä suurempi osuus, ja yleensä kolmannen syklin jälkeen kaikki loput ovat saavuttaneet sadonkorjuukelpoisuuden. Näin kehitys eteni Venuksella.

Venuksella alkoi 4D-kokemus, joka päätyi siihen, että venuslaiset kehittyivät ”liian myötätuntoisiksi”. Jos entiteetti on ”liian myötätuntoinen”, niin silloin hän on taipuvainen marttyyriuteen eli uhraamaan itsensä muiden takia liian hätäisesti. Kun Venus muuttui 5D-planeetaksi, niin Ra joutui kompensoimaan ylikorostunutta myötätuntoa viisaudella, joka on viidennen ulottuvuuden oppi.

Viides ulottuvuus vaihtui kuudenneksi, jonka kuluessa kaikki Venuksella kehittyneet sielut sulautuivat yhdeksi sieluksi – Raksi. Ra on siis yksi sielu, ryhmäsielu, joka on kehittynyt miljoonien sielujen kokemuksista. Ra on samaan aikaan yksi ja monta. Kommunikoidessaan kanavan kautta Ra on ryhmäsielun yksilöitynyt osa. Ra kutsuu itseään myös sosiaaliseksi muistikompleksiksi (social memory complex).

Nykyisin Venus soveltuu 5D- ja 6D-olentojen elinympäristöksi. 3D-elämä ei siellä ole mahdollista, kuten nykytiedekin opettaa.


Maldekin ja Marsin katastrofit

Venus oli ensimmäinen planeetta, jossa aurinkokunnassamme kehittyi 3D-elämää. Tämän jälkeen seuraavana oli vuorossa planeetta, joka tunnetaan monilla eri nimillä ja jota pidetään monissa eri traditioissa mystisesti kadonneena planeettana. Ra kutsuu tätä planeettaa nimellä Maldek. Se sijaitsi Marsin ja Jupiterin välissä, ja nyt siitä on muistona pelkkä asteroidivyöhyke.

Maldekilla vallitsi Atlantiksen kaltainen sivilisaatio, joka tuhosi oman biosfäärinsä. Tämä oli valtava shokki planeetan entiteeteille, jotka pelon johdosta unohtivat pitkäksi aikaa olevansa edes tietoisia. Lopulta, 500 000 – 600 000 vuotta sitten, heihin saatiin yhteys, ja heidän pelkonsa purettiin, jonka jälkeen he jälleen muistivat olevansa tietoisia. He menivät alemmille astraalitasoille, joissa heidän traumojaan hoidettiin. Ryhmäpäätöksen johdosta he päättivät asettaa itsensä karmiseen tilaan. Maldekilaiset alkoivat inkarnoitua Maa-planeetalle 2D-olennoiksi – ensin Neanderthalin ihmisiksi ja sen jälkeen olennoiksi, joita kutsumme big footeiksi. Big footien yksi rotu asuu maan alla ja toinen rotu syvällä metsissä. Kolmas on ajatusmuoto. Kolmannelle eli nykyiselle 3D-syklille tultaessa maldekilaiset pystyivät purkamaan pelkoaan riittävästi ja inkarnoitumaan jälleen 3D-kehoihin. Nykyisiä big footeja ei siis enää asuta maldekilaisten sielut.

Kehitys saavutti 3D-tason myös Mars-planeetalla. Marsin kohtalo oli samankaltainen kuin Maldekin. Sodat tuhosivat Marsin ilmakehän niin pahoin, että planeetta tuli elinkelvottomaksi. 3D-sykli ei ehtinyt tulla päätökseen ennen tuhoutumista, joten kukaan ei osallistunut sadonkorjuuseen, eikä siten ylösnoussut neljänteen ulottuvuuteen. Marsin tuhoutuneesta sivilisaatiosta näkyviä muistomerkkejä ovat muun muassa pyramidit ja kuuluisat Marsin kasvot.


Muun muassa Richard Hoagland on kartoittanut Cydonian aluetta, jolla sijaitsee kuuluisat Marsin kasvot, "kaupunki" ja suuri pyramidi.
Maan asutus

Ra alkoi auttaa planeettansa elinkelvottomaksi tuhonneiden marsilaisten inkarnoitumisessa Maa-planeetalle. Marsilaisten genetiikkaa korjattiin, jotta tämä oli mahdollista. Tämä tapahtui noin 75 000 vuotta sitten, jolloin Maasta tuli 3D-planeetta.

Geneettisiä muunnelmia tekivät myös muut korkeampien ulottuvuuksien entiteetit. Yksi tällainen entiteettiryhmä oli Jahve (Yahweh), joka mainitaan yhdeksi Jumalan nimistä Raamatussa (2. Moos 3:14–15). [Toinen Jumalasta käytetty nimi on Elohim.]

Kysyjä: ”Voitko kertoa mitä nämä geneettiset muutokset olivat ja kuinka ne toteutettiin?”
Ra: ”Osa näistä geneettisistä muutoksista oli muodoltaan samankaltaisia kuin te kutsuttu kloonausprosessiksi. Siten entiteetit inkarnoituivat Jahve-entiteetin näköisiksi. Toinen oli kontakti, jonka te tunnette luonteeltaan seksuaalisena, muuttaen mieli/keho/henki-kompleksin luonnollisen lisääntymisen keinolla, jonka suunnitteli fyysisen kompleksinne älyllinen energia.”

Tämänhetkisistä Maan asukkaista vähemmistö on kehittynyt Maan oman evoluution seurauksena. Puolet on tullut Maldekilta, noin neljännes Marsista ja loput muualta. Planeetallamme onkin ainutlaatuisen suuri määrä eri rotuja. Maasta on muodostunut luokalle jääneiden tai kertaajien oppikoulu. Tästä syystä aurinkokunnan kehitystä ohjaavat suojelijat päättivät minimoida kaaoksen ja epäsuotuisan kehityksen leviämisen, joten Maa-planeetta asetettiin tiukkaan karanteeniin, mikä tarkoittaa, että yhteydet ulkopuolelle rajoitettiin.



Nykyisen 3D-syklin syklin aikana planeetallamme on kehittynyt ja tuhoutunut monia sivilisaatioita. Mu oli henkisesti erittäin korkealle kehittynyt sivilisaatio. Se tuhoutui tektonisten mannerlaattojen uudelleenjärjestäytymisen seurauksena vajoten aaltoihin noin 53 000 vuotta sitten. Pohjois- ja Etelä-Amerikan intiaanit ovat Mun jälkeläisiä.

Fyysinen Atlantis alkoi muodostua 31 000 vuotta sitten (henkisestä Atlantiksesta tarkemmin jäljempänä). Se oli hyvin pitkään agraari eli maatalousvaltainen sivilisaatio, ja vasta 15 000 vuotta sitten se alkoi kehittyä tieteellisesti saavuttaen hyvin nopeasti korkean teknologisen ymmärryksen, joka mahdollisti älyllisen äärettömyyden käyttämisen informatiivisella tavalla. Atlantislaiset kuitenkin keskittyivät luomaan uusia eliömuotoja, eivätkä parantamaan ja täydellistämään heidän omaa keho/mieli/henki-kehitystään, mikä sai kokonaiskehityksen kääntymään negatiiviseksi.

Atlantis tuhoutui lopullisesti kolmannessa sodassa. Viimeisetkin jäljellä olevat maa-alueet vajosivat mereen ydin- ja kristalliaseiden käytön seurauksena. Kolme positiivisesti orientoitunutta ryhmää pakeni vuoristoalueille eri puolille maapalloa – Tiibetiin, Peruun ja Turkkiin. Egyptistä muodostui Atlantiksen perinnön jatkaja.

Negatiivinen kehitys on antanut myös negatiivisille ryhmille mandaatin sotkeutua Maan asioihin. Orion-ryhmä on tehnyt geneettistä muokkausta omia tarkoitusperiään ajamaan.

Alkuperäinen Atlantis ja Amilius

Ra ei raota Maa-planeetan historian salaisuuksia kuin viimeisten 75 000 vuoden ajalta. Tämä riittääkin selittämään nykyistä 3D-sykliä, mutta tiedonjanoisten onneksi Edgar Cayce teki suurenmoisen elämäntyön hakemalla tietoa planeettamme aikakirjoista eli Akaasisista arkistoista.

Cayce on 1900-luvun yksi tunnetuimmista, ellei tunnetuin mystikko, ja hänen materiaalinsa on sopusoinnussa Ran antamien tietojen kanssa. Caycen mukaan Atlantiksella entiteetit jakautuivat kahteen ryhmään, joista toinen oli Yhden lain lapset (Children of the Law of One ja toinen Belialin pojat (Sons of Belial).

Voimme tiivistää Cayceä käyttäen Maan historian seuraavasti:

10,500,000 eKr.: Ensimmäiset luolissa elävät apinankaltaiset ihmiset erkaantuivat perheiksi. Tästä muodostui nykyihmisen keho.

200,000 eKr.: Maan ulkopuoliset henkiset entiteetit saapuivat Maan tasolle muodostaen alkuperäisen Atlantiksen. Entiteetit olivat luonteeltaan ajatusmuotoja, jotka pystyivät ameban tavoin ponnistamaan itsensä sisään ja ulos kehoista. Ne olivat moniulottuvuuksellisia ja ei-fyysisiä olentoja.

100,000 eKr.: Amilius, tuona aikana läsnä oleva henkinen entiteetti, huomasi kriisin muodostuvan: ajatusmuoto-entiteetit alkoivat erkaantua henkisestä alkuperästään, ja ne saattoivat tulla “kovettuneiksi”.

75,000 eKr.: Ajatusmuoto-entiteetit kovettuivat, tai asettuivat, nykyihmisen muotoon. [vertaa Ran antamiin tietoihin geneettisestä muuntelusta ja 3D-syklin alusta] Moniulottuvuuksellinen ajatusmuoto alkoi asuttaa Maan ihmisen ja myös eläinten kehoja.

Henkisesti tietoinen ihmiskunta syntyi ja sen mukana seurasi alkuperäisen perimän unohtaminen. Amilius aloitti massiivisen ohjelman vapauttaakseen moniulottuvuukselliset entiteetit liittymällä heidän joukkoonsa fyysisessä muodossa ja opettaen heille, keitä he todella ovat. Tätä Amiliuksen inkarnaatiota kutsutaan Aatamiksi, ”ensimmäiseksi ihmiseksi”.

50,000 eKr.: Maan ensimmäinen suuri teknologinen sivilisaatio romahti napasiirtymän seurauksena. Lemuria tuhoutui lähes kokonaan ja Atlantis osittain.

Maailmanlaajuinen konferenssi oli juuri päättänyt käyttää säteilylaitteita, jotka oli suunniteltu petoeläinten tappamiseen suuressa mittakaavassa. Napasiirtymän jälkeen asukkaat havaitsivat, että säteilyn käyttö vain pahensi sykliä, joka olisi muutenkin loppunut.

25,000 eKr.: Atlantiksen toinen suuri tulva. Sivilisaatio tuhoutui jälleen.

10,500 eKr.: Atlantiksen kolmas suuri tulva. Suuri pyramidi rakennettiin Atlantiksen aikakirjojen säilyttämiseksi ja moniin muihin tarkoituksiin.

1 jKr.: Amilius/Aatami palaa Maahan viimeiseen inkarnaatioonsa Jeesukseksi Kristukseksi. Siten hän täyttää velvollisuutensa ihmiskunnan saamiseksi tunnistamaan, kuinka he voivat paeta materialismia ylösnousemusprosessin kautta. Tämä asettaa kuvion, jota kaikki muut voivat seurata.

Caycen mukaan Aatami siis oli Amiliuksen ensimmäinen fyysinen inkarnaatio Maa-planeetalla. Tämän jälkeen Amilius eli monia muitakin inkarnaatioita auttaen aina ihmiskuntaa. Tällaisia inkarnaatioita olivat muun muassa profeetta Eenok, pyramidien arkkitehti Hermes (tunnetaan myös nimellä Thoth), ylipappi Melchizedek, Egyptin prinssi Joosua, ylipappi Jeesua ja Zarathustra. Viimeinen inkarnaatio, johon kaikki kulminoitui, oli Jeesus Nasaretilainen.

Jeesus oli vaeltaja

Edellisessä blogipostauksessa käsiteltiin vaeltajia, jotka tulevat korkeammista ulottuvuuksista tarjoamaan apuaan. Hekin joutuvat muiden tavoin kulkemaan unohduksen verhon läpi ja unohtavat siten alkuperäisen ”kotinsa”.

Ran mukaan Jeesus oli vaeltaja, joka tuli neljännen ulottuvuuden ylimmiltä tasoilta. Hän pystyi inkarnaatiossaan läpäisemään unohduksen verhon ja muistamaan enemmän kuin useimmat muut vaeltajat.

Ra: ”Tämä entiteetti oppi kyvyn luonnollisella muistamisen tavalla hyvin nuorella iällä. Tämä entiteetti, valitettavasti, ensin löysi kykynsä älyllisen äärettömyyden läpäisemiseen tulemalla leikkitoveria kohtaan vääristymäksi, jota te kutsuttu ”vihaiseksi”. Tämä entiteetti tuli Jeesukseksi kutsumanne entiteetin koskettamaksi ja haavoittui kuolettavasti.

Siten Jeesuksena tunnettu tuli tietoiseksi, että hänessä asui valtava potentiaali. Tämä entiteetti päätti löytää, kuinka käyttää tätä energiaa hyvään, ei negatiiviseen. Tämä entiteetti oli äärimmäisen positiivisesti polarisoitunut ja muisti enemmän kuin useimmat vaeltajat.”

Jeesus aloitti äärimmäisen intensiivisen totuuden etsimisen jo nuorena. Ra kertoo, että Jeesus kiersi laajalti useissa paikoissa tietoa etsimässä.

Cayce ja muut lähteet täydentävät, että Jeesus kävi muun muassa Intiassa, ja Egyptissä hän tutustui mysteerikoulujen opetukseen. Jeesus oli viimeinen kokelas, joka suoritti initiaation läpi Suuressa pyramidissa ja saavutti Kristus-tietoisuuden noin kaksi tuhatta vuotta sitten. Sarkofagissa maatessaan hän läpäisi unohduksen verhon ja heräsi henkiin ylösnousseena mestarina, jolla oli kyvyt, joista voimme lukea Raamatusta. Näin hän täytti myös profetian, joka oli kaiverrettu pyramidin kiveen tuhansia vuosia aikaisemmin. (Olihan hän itse ollut Hermeksenä/Thothina suunnittelemassa pyramidia.)

Jeesus koki egon kuoleman, minkä jälkeen hän uudestisyntyi saavuttaen Kristus-tietoisuuden. Tätä tarkoittaa Raamatussa mainittu uudestisyntyminen. Todellinen uudestisyntyminen on Kristus-tietoisuuden avautumista.

Ran mukaan Jeesuksena inkarnoitunut entiteetti on tällä hetkellä viidennessä ulottuvuudessa ja kommunikoi sieltä käsin. Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa Kristus-tietoisuuden tulemista kaikkien niiden tietoisuudeksi, jotka ovat siihen valmiit, joten siinä mielessä Kristus on tie, totuus ja elämä, kuten Raamatussa sanotaan. Jeesus sen sijaan ei inkarnoidu tai muutoin tule toista kertaa Maa-planeetalle, koska hän oli ”vain” mies, joka saavutti Kristus-tietoisuuden.

Jeesuksen tarkoitus ei ollut perustaa organisoitua uskontoa, joka toimii vallan ja hallinnan välineenä. Totuutta ei voi organisoida, totuuden organisointi tukahduttaa totuuden. Kukaan ei pysty sanomaan, kuinka paljon Raamatussa on enää jäljellä Jeesuksen alkuperäisiä sanoja kaiken myöhemmän eliitin tarkoitusperiin soveltuvan muokkauksen jälkeen. Kristinusko, historiallinen Jeesus ja Kristus ovat kolme eri asiaa. Totuudenetsijälle näistä Kristus on tärkeä, sillä Kristus on tietoisuus, joka on vapaa egon kahleista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.