IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Chakrojen kristallisoituminen ja sadonkorjuuKeskiviikko 21.10.2009 06:00

Energiakeskuksien tasapainottamisessa voidaan saavuttaa täydellisyyden taso, jolloin chakrat alkavat kristallisoitua:

Ra: ”Kolmessa ensimmäisessä energiakeskuksessa tämän energian täydellinen aukaiseminen luo pyörimisen nopeuksia. Kuitenkin, kun entiteetti kehittää korkeampia energiakeskuksia, nämä keskukset alkavat ilmaista luonnettaan muodostamalla kristallisoituneita rakenteita. Tämä on korkeampi tai tasapainoisempi aktivoimisen muoto.”

Kristallisoituneet chakrat ovat tasapainottamisen kaikkein korkein muoto ja harvojen mestaruutta. Energiakeskukset voivat toimia kunnolla ilman kristallisoitumista. Tullakseen sadonkorjatuksi kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen, tarvitsee saavuttaa vain minimitason tasapaino:


Ra: ”Sadonkorjuukelpoisuuden kannalta energiakeskusten kirkkaus tai pyörimisnopeus ei ole yhtä tärkeää kuin tasapainoisuus tai entiteetin violettisädemanifestaatio; sillä ne entiteetit, jotka ovat epätasapainossa, erityisesti pääsäteissä (punainen, keltainen ja sininen), eivät kykene kestämään älyllisen äärettömyyden rakkauden ja valon vaikutusta riittävässä määrin tullakseen sadonkorjatuksi.”




Violetin säteen manifestaatio mittaa sadonkorjuuhetkellä lahjomattoman tarkasti meidän todellisen värähtelytaajuutemme eli sen, kuinka lähelle pääsemme omaa todellista olemustamme. Positiivinen neljäs ulottuvuus on ehdottoman rakkauden ulottuvuus, joten sydänchakran on oltava auki, jotta entiteetti on yhteensopiva vihreän värähtelytaajuuden kanssa. Kun sydänchakra on auki, niin sininen säde eli kommunikaatio kumpuaa sydämestä. Tällöin Ran mainitsemat pääsäteet ovat riittävän tasapainossa.

Neljänteen ulottuvuuteen noustakseen ei tarvitse olla täydellinen. Persoonallisia heikkouksia voi yhä olla – onhan ylösnousemuksen raja 51 % toisten palvelu ja 49 % itsen palvelu. Kunhan epätasapaino ei ole niin voimakasta, että se estää rakkauden. Useimmilla ihmisillä on vaikeuksia keltaisen ja oranssin säteen tasapainon kanssa. Pelko on yksi pahimmista värähtelytaajuuden laskijoista ja liittyy useimmin egoon. Jos ei esimerkiksi samastu kehoon, on vaivatonta hyväksyä kehon vanheneminen ja kuolema, kuin täydellisesti kehoon samastumalla. Näin ei keräänny kuolemanpelon aiheuttamaa tukosta chakroihin.

Pelko tukkii tehokkaasti chakrat, ja monen pelon alkulähde on illuusio siitä, että todellinen identiteetti on kuolevainen keho ja sen saavutukset. Todellinen identiteetti on ikuisuus, äärettömyys, ajattomuus – Luoja.

Ra: ”Katso peiliin, näe Luoja.”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.