IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

kaikki ongelmat ovat mielen kuvitelmiaTorstai 22.10.2009 05:38

'tuntuu kuin raskas taakka olisi nostettu pois. keveyden tuntu, tunnen selkeyttä...mutta ongelmani ovat yhä jäljellä odottamassa, eikö totta? ne eivät ole karanneet. enkö ole vain hetkeksi keinotellut iseni niistä eroon?'

Jos huomaisit olevasi paratiisissa, ei kestäisi kauan enenn kuin mielesi sanoisi: ''Kyllä, mutta...'' tässä ei loppujen lopuksi ole kyse ongelmien ratkaisemisesta. On kyse sen oivaltamisesta, että ongelmia ei ole! on vain tilanteita, jotka joko käsitellään nyt tai niiden annetaan olla ja ne hyväksytään osana läsnä olevaa hetkeä, kunnes ne muuttuvat tai kunnes niitä voidaan käsitellä. Ongelmat ovat mielen luomia ja ne tarvitsevat aikaa pysyäkseen elinvoimaisina. Ne eivät voi selvitä läsnä olevan hetken todellisuudessa.

Keskity tähän hetkeen ja kerro, mitä ongelmia sinulla on tällä hetkellä.

En saa vastausta tähän kysymykseen, koska ongelmaa ei voi olla silloin, kun olet keskittynyt täydellisesti läsnä olevaan hetkeen. Voi kyllä olla tilanteita, jotka vaativat joko toimenpiteitä tai ne on hyväksyttävä sellaisenaan.
mutta miksi tehdä siitä ongelma?? miksi tehdä mistään ongelma?!

Eikö elämä ole kyllin haastavaa sellaisena kuin se on?

Mihin tarvitset ongelmia? mieli rakastaa niitä tietämättään, koska ne antavat jonkinlaisen minuuden. Tämä on normaalia ja samalla se on sairasta. 'ongelma' merkitsee sitä , että vatvot mielessäsi tilannetta, vaikkei sinulla olisi todellista aikomusta tai mahdollisuutta toimia nyt... samalla omaksut sen aivan huomaamatta minätuntosi osaksi. elämäntilanteesi saa sinut niin perin pohjin ymmälle, että menetät elämäntunnun - olemisen tunnun. tai sen sijaan, että keskittyisit siihen yhteen asiaan, jonka voit tehdä nyt, kannat mielessäsi satojen sellaisten asioiden järjetöntä taakkaa, jotka aiot tai saatat panna kuntoon tulevaisuudessa.

luodessasi ongelman luot kärsimystä. Ei tarvita muuta kuin yksinkertainen valinta: tapahtukoon mitä tahansa, en tule enää aiheuttamaan itselleni lisää kärsimystä. En aio aikaansaada enää ainuttakaan ongelmaa. vaikka tämä valinta on yksinkertainen, se on erittäin kumouksellinen. tällaista ratkaisua et tee , ellet ole lopen kyllästynyt kärsimyksiin. et myöskään kykene toteuttamaan sitä, ellei käytössäsi ole läsnä olevan hetkenvoimaa. jos et aiheuta itsellesi enempää kärsimystä niin et myöskään muille. et myöskään enää saastuta kaunista maailmaamm. et saasuta kielteisillä ongelmilla omaa sisäistä itilaasi etkä ihmissuvun kollektiivista tajuntaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.