IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Seksismiä.Keskiviikko 06.03.2013 18:26

Mua on alkanut hiukkasen vituttaa miten naispuolinen henkilö (varsinkin nuorehko) ei voi sanoa isästään mitään negatiivista ilman että saa sellasen "ugghh... daddy issues"-reaktion.

Aivan kuin me naiset oletettais että isät hemmottelee meidät melkeinpä piloille, nostaa jalustalle palvoen meitä ja blaa blaa.. Aivan kuin miespuolinen henkilö, isä, ei vois olla ihan oikeesti kusipää. Ihmishirviö. Mulkku. Narsisti.

Eihän se voi olla. Meillä tytöillä ja naisilla on vaan liian suuret odotukset ja fantasiat. Liian tiivis, ripustautuva suhde isään. Pienetkin pettymykset on jotain helvetin isoja- kun isän täytyy olla täydellisen rakastava, "eka poikaystävä". Jep.

Mites miehet. Ehkäpä niitäkin vaivaa mommy issues. Onhan olemassa varmaan enemmän kuin pari-kolme miestä jotka oikeesti vihaa naisia; ja se viha on lähtöisin epäonnistuneesta suhteesta äitiin.

Harvemmin kuulee tota sanaparia. Sellasta seksismiähän se on.

Kyllä isää saa arvostella jos on aihetta. Parempi kertoa totuus kuin esittää että "joo me iskän kanssa ollaan usein yhteyksissä ja mulla on maailman paras iskä".

Ja onhan niitä miehiäkin joilla on omat daddy issuesinsa. Uskokaa tai älkää. Tosin ne miehet ei ole samanlaisen pilkan kohteena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.