IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Teen kohta amandabynesit.Tiistai 25.06.2013 14:51

Joskus vaan tosissaan kyrpii olla seinäruusu koko elämän ajan.

Baareissa, kirjaimellisesti.

Ihmissuhteissakin tietyllä tapaa. En usko jääväni kenenkään mieleen mitenkään hätkähdyttävänä ihmisenä. En sellaisena joka olisi ravistellut maata jalkojen alla. Saanut kokemaan tunteita joita ei ennen ole kokenut.

Olen todennäköisesti välietappi. Kokeilukappale. Lohtu yksinäisyyden keskellä. Jotain uutta. Se, joka vaan on kunnes ei enää ole. Se, josta ei enää uusille jakseta edes mainita.

"Se nyt oli vaan sellainen."

"Ihan mukava suhde."

Joskus tämän kaiken ajattelu saa mussa heräämään niin suuria raivon tunteita että tekisi mieli tehdä jotain oikeesti hätkähdyttävää. Jotain laitonta. Päätyä lehtiin.

Mitäpä se pohjimmiltaan onkaan muuta kuin kykenemättömyyttä hyväksyä itseäni tälläisenä tylsänä taviksena. Taviksena jolle nyt ei vaan tapahdu ihmeitä.

Olen samanlainen kaurapuuronsyöjä kuin kaikki muutkin. Kenenkään ilme ei värähdä minut näkiessään. Ihmiset eivät katso edes minua vaan minun läpi.

Haluaisin herättää muissa edes jotain tunteita. Edes negatiivisia.

Mutta tuskinpa voisin edes satuttaa ketään. Särkeä kenenkään sydäntä. Saada itkemään iltaisin. Tuskin edes suuttuisi mulle. Hymähtäisi vaan että "mitä se pikkunen nyt yrittää.."

Sellaista. Puin nyrkkiä tälläisenä helvetin pikkumyynä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.