IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Ylianalysointi on tosi coolia. Not.Perjantai 28.06.2013 00:07

Ahdistaa olla tällänen syvällisten asioiden vatvoja. Useimmat tuntuu miettivän lähinnä arkipäiväisiä asioita- ja jaksaa jopa puhuakin niistä. Mun on vaikea edes esittää kiinnostunutta kun samaan aikaan mielessä pyörii "miten minusta tuli minä"-tyyppiset ajatukset. Mä en tiedä sopivaa diagnoosiakaan tälle mun ns. ongelmalle. Oon kyllä yrittänyt etsiä. Kysellyt psykiatrilta. Tehnyt testejä. En ees oikeestaan osaa sanoa onko ongelma mussa vai muissa- onko kenties sittenkin nää mun silmissä "pinnallisemmat" ihmiset niitä jotka on löytäneet sen oikean tavan olla ihminen ja elää. Että ne olis jotenkin tervehenkisempiä.

Miten sitä itse kiinnostuis tavallisista asioista? Onko mut "tuomittu" tuntemaan itseni ulkopuoliseksi ja jotenkin radikaalisti poikkeavaksi koko loppuelämäni ajan?

Mä oon jotenkin lukittuna pääni sisällä tarkkailemassa tuntemuksiani, katsoen itseäni "ulkopäin" kun oon tekemisissä muiden kanssa. Koko ajan tuntien oloni naurettavaksi. Sellaseksi joka yrittää kovasti olla ihminen mutta on about koko ajan epäonnistumassa...

Ja musta tuntuu että sanat jää jotenkin kurkkuun. Pelkään aloittavani lauseet hassulla äänenpainolla, puhuvani liian kovaa tai hiljaa.

Muut ihmiset ei joudu tollasia miettimään- kaikki tapahtuu automaattisesti. Haluaisin hautautua sängyn pohjalle enkä enää nousta.

Mielummin mietiskelen hiljaa itsekseni "syntyjä syviä" kuin yritän mitään sosiaalisessa mielessä. Liian raskasta. Mutta tässäpä piileekin se mun elämäni sudenkuoppa. Tai niin mun pitäisi kait ajatella.

Enkä tiedä miten voisin muuttua. Tuskin mä ikinä tulenkaan muuttumaan- oon kuitenkin melkein 25-vuotias.

Tämäkin teksti kuulostaa ihan kömpeloltä. Ei voi mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.