IRC-Galleria

Saksan reissu: Frankfurt, osa 5Sunnuntai 13.07.2014 02:26

Torstaina luovutettiin hotelli pois ja otettiin juna Frankfurtiin. Junalippu oli ostettu netistä etukäteen. Saksalaisen käytännön mukaan netistä ostettu ja tulostettu lippu on henkilökohtainen ja lippu täytyy todentaa luottokortilla. Luottokorttia käytetään vain henkilöllisyyden varmistamiseen. Frankfurtin hotelli oli myös ihan juna-aseman vieressä, joten kulkeminen oli helppoa.

Torstain aikana lähinnä tutustuttiin lähialueisiin, löydettiin näköalatorni jonka huipulle päästiin muutaman euron lipulla. Torni on 200 metriä korkea ja hissi pääsi huipulle puolessa minuutissa. Vähän hirvitti korkeanpaikankammoisena mennä ylös, mutta näköalatasanne oli sen verran fiksusti tehty (ei pakotettu kävelemään reunan läheltä tai niin että näkisi suoraan alas, ja itse tasanne oli pienempi kuin tornin katto joten sellaista tippumisen tunnetta ei päässyt muodostumaan) että siellä ei huimannut. Toki silti menin kaiteen lähelle hyvin varovasti :)

Löysimme tornin sattumalta kun lähdettiin kävelemään hotellilta keskustaa kohti. Heti ensimmäinen kadunpätkä jonka läpi käveltiin, osoittautui punaisten lyhtyjen alueeksi. Kadulla oli kahdeksan tissibaaria aivan vieri viereen :D hotellilta löydettiin myöhemmin esitteet muutamalle paikalle. Ei kehdattu käydä, rahathan siellä olisi mennyt.. x) Ja heti seuraavalla kadulla oli kaupungin hienoimpia toimistorakennuksia. Ei ole varmaan yllätys, että tissibaarit ovat sijoittuneet kaupungin rikkaimpien alueiden yhteyteen. Kaupunki on todella siisti ja upea, mutta myös elämän nurja puoli nähtiin. Kaduttomia asui siltojen alla ja metroasemalla joku veti avoimesti viivat sieraimeen niin, että kokkelijämät jäi kaiteelle pyörimään. Frankfurt on todellakin vastakohtien kaupunki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.