IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesä on NYTKeskiviikko 05.06.2024 20:00

Näin se on toukokuukin muuttunut kesäkuuksi ja kevät kesäksi. Tuossa toukokuun lopussa oli kuumat kelit mutta totuttuun tapaan kesäkuun saapuessa viileni. Se on kyllä mulle ihan hyvä että kuuman jälkeen viilenee kun tämä hikoilu on jo uuvuttavaa. Oma kropan lämmönsäätely ei toimi, tulee järjetön hiki ja kauhea syväjää ihan hetkessä ilman mitään oikeeta syytä. Tekeehän se jo huonoa.

Pyörällä olen nyt tietenkin töihin kulkenut. Onneksi ei ole ollut sadepäiviä että olis kastunut. Tänään oli töissä ihan semmonen suht tavallinen päivä. Aletaan sielläkin olemaan jo aika kesäfiiliksissä. Minä odotan vaan juhannusviikon mökkilomaa. Vihdoin se on melkein täällä. Ensi viikko vielä.

Meidän olisi tarkoitus ennen mökille lähtöä käydä siinä lauantaina Laitilan munamarkkinoillakin. Siinä sitä lomafiilistä sitten alottaa.

Mies on ahertanut kovasti. On ruohonleikkuuta, edelleen pieni pläntti lattiaa laminoimatta. Maalit ja listat takasin paikoilleen on vielä ohjelmassa. Sun muuta fiksausta. Pihalla pitäs kaataa puuta ja pensasta enemmänkin, ja entisetkin risut on vielä pihassa kun ei vaan ehdi viedä pois. Tämä on tätä normi omakotitaloelämää.

Tällasta tähän

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.