IRC-Galleria

_Anton

_Anton

Parempaa et löydä

MerkintöjäSunnuntai 19.11.2006 21:59

Jepulijees, nyt äitikin on kertonut lukevansa päiväkirjaani. Huh huh, tää asettaa jonkin sortin rajoituksia mun kirjoittamiselle... Ja vitut! Täytyy vaan olla tarpeeksi humalassa kun kirjoittaa.


Kun oli tulossa lomille huomasin bussipysäkeillä ylen mainoksia - "tv lupamaksu, mitä kaikkea sillä saakaan!" No totta tosiaan, sillähän saa vaikka mitä, esimerkiksi tarkastajia käymään toisten ovilla, järjettömän isoja mainoskampanjoita siitä kuinka hienoa onkaan että maksamme lupamaksuksi naamioitua veroa, sekä sellaisia yleissivistäviä ohjelmia kuten "tartu mikkiin!", "se on siinä!" ja "uutisvuoto". Onhan se nyt selvää ettei noin tärkeitä ohjelmia voi jättää markkinavoimien armoille. Samalla tavalla on selvää että ylen tuotanto on niin vastustamatonta, ettei sen katsomatta jättäminen on mahdotonta jos vain omistaa television, joten tv-lupamaksu on pakollinen kaikille. Aivan näillä hetkillä on kuitenkin käytössä teknologiaa jolla ylen tarjonta voi lukita niiltä jotka eivät lupamaksua maksa. Sossussa voidaan sitten jakaa ilmaisia katselukortteja työttömille ja kaikki lapsiperheet sitten kiltisti rahoittavat tätä jotta lapset saavat katsoa pikkukakkosta.

Täytyy myöntää ettei mikään saa minun lisämunuaisia erittämään adrenaliiniä kiivammin kuin valtion järjestöjen tai yritysten mainoskampanjat. Yleensä kaikilla valtion yrityksillä on joku korkeampi "eettinen" päämäärä kuin rahan tekeminen. Siksi voiton tekemisestä joustetaan usein kaikennäköisten muiden tavoitteiden toteuttamiseen. Yrityksen voittohan on sitä että osaa tarjota asiakkaille juuri sitä mitä he eniten haluavat mahdollisimman tehokkaasti tuotettuna. Valtion yrityksissä tämä on harvemmin tärkeintä, ne tuottavat sitä mitä valtioo sanoo ihmisten tarvitsen eikä sitäkään kovin tehokkaasti. Tämän takia valtion yrityksillä on käytänössä aina monopoliasema, ainoa keino syöttää paskaa ihmisten kurkusta alas.

VR - matkustamisen uusi aikakuasi, raikui vr:n mainoskampanja Lahti-Heinola oikoradan valmistettua. Ja toisiaan, talven ensimmäisen lumimyräkän tultua junamatkustamisessa koitti "korvaavien bussien aikakausi"

Alko - skitsofreenisin yritys maailmanhistoriassa

Mahtaa olla hankalaa tehdä yrityksen toimintasuunitelmaa kun tavoite on myydä mahdollisimman vähän mahdollisimman kalliilla valikoimissa olevia tuotteita.

Fortum - progressiivisen verotuksen vastavoima vuodesta 2001!

Totta tosiaan, oletteko ikinä kuullut että jonkun yksityisen yrityksen omistajat olisivat vaatineet ylisuuria optioita takaisin? Ette, koska niiden yrityksien omistajat pelaavat omilla rahoilla. Kun pääomistaja on valtio, kaikki ei ole niin tarkkaa. Valitaan joku demari pitkän virkamiesuran kunniaksi yrityksen puheen johtajaksi ku meillä oli niin kivaa siellä RUKissakin ja annetaan vapaat kädet oman palkan suhteen. Miksi ei? Kenelläkään ole senttiäkään omia rahoja kiinni.

HOAS, arava & muut asunnonvälityspaikat - teemme asuntojonosta kodin

Olisihan se nyt typerää antaa yritysten raknetaa itse asuntoja kysynnän ja tarjonnan mukaan. Pidetään asuntorakentaminen omissa käsissä, jätetään asuntoja rakentamatta jotta hinta nousisi ja sitten esiinnytään hyväntekijöinä kun annetaan asuntoja halvalla köyhille.

Puolustusvoimat - tee työtä jolla on tarkoitus!

Viime viikon aikana olen mm. puhdistanut metsää puiden oksista jotta "alue näyttäisi siistimmältä jos vieraita tulee", käyttänyt tunnin aikaa polkupyörien tarkistukseen joihin ei oltu koskettu sitten tarkistuksen viime viikolla (ikinä ei tiedä mitä vartioidussa pyörävajassa voi tapahtua kun ihmisiä ei ole paikalla katsomassa) sekä osallistunut kolmen päivän harjoitukseen jonka aikana opin istumaan kylmässä poterossa pitkiä aikoja (opin myön nukkumaan niissä, mutta se ei ollut ohjelmassa joten sitä ei kai lasketa).

Kahdessa Eu:n maassa on yhä asevelvollisuus: Suomessa ja Kreikassa. Mitä muuta yhteistä näillä mailla on? Euroopan kovimmat itsemurhatilastot.

Nyt lähden sitten takaisin kasarmeille, palaan kuukauden kuluttua. Matkalla ostan joulukalenterin. Avaan ensimmäisen luukun tiistaina. Silloin kalenterissa on yhtä monta päivää kun minulla ennen kuin pääsen taas lomille. Olen olemassa, tekstatkaa ja soittakaa mulle, vaikkei olisi asiaa, se pelastaa aina mun päivän. :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.