IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mulla oli ajatus.Perjantai 14.08.2009 22:34

Sitten pääsin kaupungille.

Piti hankkimani matalat kävelykengät. Joko helpot mustat kangasballerinat, tai sitten nauhalliset kiiltävät miesten kävelykengät.

Eikä mitään, taidampa mennäkin ja ostaa itselleni (tiedättehän, vihdoin) polvimittaiset maiharit. Vaikka ne korolliset maiharit voisi olla vielä kivemmat... Ei, nämä kävelyyn silloin kun jalat ovat kärsineet koroista niin että kirkuvat. Eikuneimunjalatkoskaanvalita.

Mutta kun ballerinoista saa suomessa maksaa parikymppiä. Englannissa sai neljällä eurolla. Kirppareilta ei löydy mitään, koska kaikki käyttää kummallisia koristeellisia kenkiä. Y K S I N K E R T A I S E T ! minulle. Miesten kengissä näytän Peppi Pitkätossulta. Missio saavutettu, joo, mutta ehkä ne ei sitten käy arkikengiksi. Pelkkä valkea kauluspaita, sukkanauhoilla jotkut kivat ylipolvensukat ja miesten kegät.... oih, panisin itseäni. Mutta olenkin hivenen... minä.

Mutta mahtaa olla häijyn näköistä, kun kiidän pitkin katuja pimeässä syksyssä, vähän sateista, mustassa nilkkapituisessa nahkatakissa ja polvipituisissa maihareissa, kalju kiillellen. Hihii.

Ehkä ne maiharit jää yhä hankkimatta. Saattepa nähdä, saattepa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.